Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

StreetStyle22 21-05-10 13:08

Re: Street Legal Racing - Redline v2

2 Attachment(s)
Filtru stock.
Cold air intake + filtru sport. :D.

Mai am vreo 3 filtre de editat..mai fac cateva cu diferite forme si culori..toate le fac cu "tzavaria" aia. :) Sau vreti alte locuri ?
Problema raman fisierele class care nu le pot edita. :(

2fast4u_DK 21-05-10 14:54

12 Attachment(s)
Drift+Drag

StreetStyle22 21-05-10 18:41

2 Attachment(s)
Update
Un filtru direct pe admisie,asta e cu dedicatie. :D
Si un piping ce leaga intercoolere de admisie,asta inloc de filtru.packul are o admisie pentru turbo,dar cred ca trebuie umblata in cfg la ea ca nu poti pune nici un fel de injectoare pe ea,trist,nu ? :lol:
Asta e motorul 1.4..din pacate tre sa aflu cum schimb headcoveruriile,ca ala de 2.0 16v nu vreau sa arate ca ala de 1.4,1.6. :)

A da si filtru nu afecteaza in nici un fel performanta..e doar de dizain. :lol:,mai mult strica ca e cam urat :lol:

NtzDra 21-05-10 22:57

4 Attachment(s)
.........................

SST 06 21-05-10 23:05

poti face ceva in slr editor sa fuga masina tare ? adik 400 km/h ? :D

TFK 21-05-10 23:07

1. Nu.
2. Maximul e 540, si astia obtinuti printr'un motor bine setat, era unu parca care ii dadea maximu'.

razvan17r 21-05-10 23:28

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 3379643)
1. Nu.
2. Maximul e 540, si astia obtinuti printr'un motor bine setat, era unu parca care ii dadea maximu'.

Da TurboTehnic V8 de la Mustang :)

StreetStyle22 22-05-10 01:03

Quote:

Originally Posted by NtzDra (Post 3379632)
.........................

Urca te rog frumos Acura ! :D O caut de foarte mult timp si am gasit doar o versiune aiurea.Multumesc anticipat.

razvan17r 22-05-10 01:06

Loganul cand il publicati ?

StreetStyle22 22-05-10 01:34

Quote:

Originally Posted by razvan17r (Post 3379830)
Loganul cand il publicati ?

Mai dureaza,nu stiu cam vreo 2,3 saptamani,e destul de greu sa faci o masina, eu zic sa avem rabdare ,nu stiu sigur,sper sa nu se supere Maryus ca raspund in locul lui.

Maryus_x90 22-05-10 03:29

@tm_kata-foarte tare nissanu :)

@SST 06-faptu ca ne-ai arata niste poze din gta ce arati? ca stii sa dai save la o poza, si dacia sport nu este abandonata, este urmatoarea pe lista dupa logan...si nu-mi spune :::
Quote:

Originally Posted by SST 06 (Post 3377145)
apropo sa nu se inteleaga ca vroiam sa i fur modelul lui maryus dacia rosie sport facuta in realitate nu exista este un mod creat de mine si reeditat pentru acest joc ( initial am vrut sa o fac pentru alt joc nu mai retin numele ) si ma gandeam ca sunt doritori...

esti cumva autorul-modelator original al masinii si nu stiu eu ?(shake_zone) nu cred baiatule pt ca stiu proiectu ala, e facut de shake asa ca numai fura creditele si te da tu mare barosan...deci repet, modul este facut de shake-zone nu de tine....

@razvan17r-nu poti pune nr pe orice masina, e greu sa faci un add-on in rpk si cfg si java pt un nr la o masina(pt tn avand in vedere ca esti incepator) daca masina nu are nr facut de autor eu zic sa te lasi la mana ta :)...si loganul mai dureaza, decat sa il dau acum si sa ziceti a ce aiurea e facut si nush ce, mai bn mai asteptati putin....

SST 06 22-05-10 09:16

ba tu esti distrus de viata lasa-ma in... de aici nu am vauzt om mai stresat ca tine am zis eu ca masina aceea este facuta de mine ? am zis daca ma apuc sa fac una pentru slr ! vrei ca atunci cand iau o poza de pe net sa pun si sursa si cin a facut poza si ce este in poza ? lasa-ma ma nene in pace nu te mai lega atat de viata mea ! Nu mai poate nimeni sa spuna nimic te bagi tu in discutie ca musca in....

Maryus_x90 22-05-10 09:22

Quote:

Originally Posted by SST 06 (Post 3377145)
apropo sa nu se inteleaga ca vroiam sa i fur modelul lui maryus dacia rosie sport facuta in realitate nu exista este un mod creat de mine si reeditat pentru acest joc ( initial am vrut sa o fac pentru alt joc nu mai retin numele ) si ma gandeam ca sunt doritori...

8) poate mai inveti si tu sa citesti :lol:

SST 06 22-05-10 09:25

tu chiar ma fortezi sa te injur , dute-n ... de aici si nu te mai baga daca tu asta intelegi ... nu am ce sa iti fac

StreetStyle22 22-05-10 11:10

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3380078)
8) poate mai inveti si tu sa citesti :lol:

Lasa omul in pace.Iar inchide un moderator topicul daca tot ne agitam aiurea aici. :)
Si SST 06 daca vrei sa faci ceva sa incerci incearca,nu trebuie astepti dupa noi sa-ti zicem daca vrem.

All times are GMT +2. The time now is 08:28.

- Copyright 2026 4Tuning