![]() |
sha daca mai ai poze cu bucuresti sa mai pui poate asa invat sa cunosc si eu bucurestiul mai bine :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
Pai uite unde-ti \"gazduiam\" masina daca veneai la mine.
|
2 Attachment(s)
Asta-i pentru Pimp. 1st - ce marca e si 2nd - iti place?
|
Bogdane: ce inaintat esti. 2059?!:D
|
looooool ce de zapade in curte sha :lol: :lol: :lol:
|
hmmm....
Sincer, nu cred ca exista un proprietar la masina aia, cred ca e doar un prototip, si nu stiu prin ce miracol a ajuns in Romania, cum s-a strecurat printre gropi! Ma rog.... sunt sigur ca ascunde o intreaga herghelie sub capota!!!!!
|
despre ce masina vorbesti???vertigo??? :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Mama...mai putin de 3omin...asa-i!
|
Nu ma mira sa vad si o masina din categoria \"exotic cars\" in Bucuresti si, mai ales, pe Dorobantilor!
Asta e modelul nou de la belgienii aia. Vertigo mi se pare cel mai reusit model de la ei. Sa aiba parte de ea omu'! |
Mda..Misto masinutza..Norocos rau ala caruia ii apartine...! Nu am mai vazut asa ceva in Romania.. :roll:
|
2 Attachment(s)
...cu dedicatie pentru Gabi :wink:
|
Bogdaneeeeeeeeee!
Scuza-ma ca-ti spun ( poate tie-ti place ), da' mie mi se pare penibil !!! 1. spoileru' ala l-am vazut pe o gramada de Dacii prin Craiova; 2. ///M? 3. sigla de Renault ? 4. priza de aer super naspa. Putea macar sa-i faca sita argintie, ca da urat cu galben; 5. \"eleronu'\" ala e o aripioara de rechin ? :lol: 6. ce-s alea in oglinzi ? Semnalizatoare ? :evil: |
de tot ***`ul....
nu exista cuvinte...ce poti sa mai zici la asa ceva... |
:D
Il stiu din vedere pe baiatu cu oltcitu sta prin brancoveanu. Daca la om ii place ata ete ! Oricum cu bani bagatzi in ea isi facea spoilere la comanda ! Oricum am vazut si mai ! Dar cel mai misto este sigla M !
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning