![]() |
Re: Cielo DJ-90-KTL
Quote:
|
3 Attachment(s)
Azi bujii Champion si fise korea noi.. Chiar trage de nu o mai recunosc :D , o schimbare vizibila la mersul motorului
|
Bravo,bravo!
Inca se mai gasesc chestii originale? |
doar cu numele cred :))
|
am luat azi un capac delco nou si nici nu l-am montat bine si s-a si rupt carbunele. coreene doar cu ambalajul, calitatea este 0.
|
Cica ar fi cat de cat ok fisele astea,oricum cele originale aveau 80 000 km. Acum parca mi s-a mai redus consumul putin si trage foarte foarte bine.Bujii vroiam NGK , dar am citit pe alte forumuri ca nu si-ar face treaba bine pe cielo :rolleyes2
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
* Am terminat ceasul digital din bord care era verde l-am facut rosu, in ton cu bordul si cd-playerul si am curatat cu biocarpet si aspirat capitonajul de pe plafon, se innegrise de praf si de la fumul de tutun, la fel si majoritatea plasticelor. |
Quote:
"Giculeee" ma mir de unde mai poti la cat efort depui la masina asta nu imi vine sa cred... dai draq drumu la munca sa faci bani si apucate de treaba mai serios ca o ia rugina. te-am pupat ( sa faci poza si cand bagi benzina ca si aia e o modificare (de volum a rezervorului)....) STIM CA POTIIII.. |
Ce efort sa speli plafonu si sa schimbi o bujie :))
|
de muncit muncesc, ma bucur ca le pot face si pe-astea marunte pe praful asta si reusesc sa o intretin ;) . Sanatate !
|
pune poze cu masina si de la meet, ca ai cu ce...ii sta bine printre daewoo-uri
|
5 Attachment(s)
multumesc :lol:
|
3 Attachment(s)
Cotiera de espero :D ; motoras reglaj electric far dreapta, cel vechi si-a dat duhu
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:33. |
- Copyright 2026 4Tuning