![]() |
Re: pentru fete...!!! Cum agăti un baiat...
o fusta scurta
un decolteu mai hmmm si o privire mai deocheata. :):):):) asta am vazut eu azi, cand m-am dus sa mananc un hamburger pe undeva cu baietii. :):):) |
Quote:
Pai cum ce metode? Ne agata fetele cu masina(pe langa masina sarma ghimpata) :lol: Si ne duc la ele akasa....ne fac niste frisca si cu capsuni.... :) Si ca in filme cateva reprize pana dimineata.....off ;) Nimik nu stiti....adika fetele parca trebuia sa fiti mai vioaie un pik... :) |
Bai Cozmax, tu mai crezi in Mos Craciun ??Nu stii k nu mai exista ???
Sau poate te uitzi la prea multe filme.. :P Si tu cum mai vrei sa fie fata, cu un Ferrari? Eu cred k acolo e partea cand vine sotzul aksa :)) |
Quote:
Sa sti ca nu am crezut in Mos Cracila niciodata :lol: Si nu m-am mai uitat la un film....de nici nu mai tin minte :) Dar daca vrei tu ne uitam impreuna la un film romantic :) Nu as vrea sa aiba un ferrari, nici nu stiu daca ar trebui sa aiba masina... doar ceva special la ea.....si partea su sotul?? Nu ma prind? |
mmda scuze de mos Craciun...
Quote:
Quote:
|
Quote:
Pai si ai postat pe o alta pagina ca esti fata!!!!! :lol: Pai atunci hotaraste-te ce esti! :) |
Quote:
|
Buna baieti!-ca voi sunteti aici in majoritate,desi ar fi ptr fete,daca nu ma insel!! :) Va rog sa-mi permiteti,sa va dau un sfat prietenesc:faceti-va rost de o AMICA!!!! V-ar ajuta foooarte mult la agatat parerea ei!Va plingeti de femei,ca nu gatesc,ca vor numai bani...dar nu prea va convine sa va uitati la o femeie dupa care nu urla ca are pe ea un echipament care depaseste cel putin 500 de euroi la prima vedere...
Si sa fiu on-topic....parerea mea e,ca cel mai important este sa apara acel "ceva"...:D ,dupa aceea nu prea mai conteaza,care are tupeul sa faca primul pas. Pe cind aveam vreo 19 ani,maica-mea vitrega avea un sofer pe camion.El avea pe-atunci 25? de ani,si era de nota 10,tipul...Mi-am cam dat seama,cum s-a uitat dupa mine,ca "ar minca orez calu' ",dar cum am fost si tinara,si fiica patroanei,mai bine s-a ferit de mine.Asa ca pur si simplu m-am dus cu el in cursa,si l-am dat pe spate...:D !!!!Mentionez ca nu prea s-a impotrivit!!! |
Culmea, eu nu am avut niciodata o strategie pentru "agatat". De obicei sunt de principiul "go with the flow". Cred ca totusi m-a ajutat "papagalul" teribil in multe situatii...
|
.....aoelu kum a sunat killerB faza cu papagalu` :lol::lol::lol: ....;) :)
|
Deci din cate imi amintesc calul ar manca ovaz, nu orez, dar poate o fi cal honda...
|
Quote:
loool ce greseala imensa!!!:lol: :lol: Scuze... :lol: |
Quote:
|
Quote:
ff buna metoda :))..... si cred... ca la majoritatea merge ! sa ne zica fetele cum ii :) :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning