![]() |
Re: Street Virus Team Brasov
cu emotiile cum ai stat la bac????ca uitasi sa te intreb
|
Bah am stat bine ... la oral la romana si la scris la mate le-am rupt buda la aia din LSN .... si ... intalnire ... cik se anuntza o iesire la o cabana ceva de genu :D nici eu nu stiu prea bine. Si Doamne ajuta ... cu bacu dar si cu intalnirea
|
le-ai rupt buda adica???ai dat la ratuste sau ai "nascut":D :D :D :?:
|
Am nascut budinca :D Zici ca eram fabrica Danone
|
felicitari mah rbo pt bac si bafta la ex la fac
|
Salutare baieti vreau sa va informez ca pe data de 14.07.2007 va avea loc la Targu Secuiesc un concurs de accelerare va asteptam cu drag pe toti baieti din Brasov se tine in centrul orasului si este super drumul cam asa ceva ca la Sfantu pentru cei care nu au fost inca dupa cum am inteles se dau si premi nu numai cupe apai vom vedea va asteptam cu un numar cat mai mare si desigur si sa concurati
|
Mercic :* gabi :D
|
Felicitari BUDEANU pt prezenta la COX!
|
mersi.....
|
ce prezenta???????????????? je nu stie nimic.... spune bai basca mai pe larg :D
|
Pai colegu a participat la mini-tuning show-ul organizat de COX la selgros brasov. :D
|
mamah.... si nimeni n-a zis nimic???????????? halal colegi .....
|
Hello la toata lumea, sunt un impatimit al masinilor si curselor de masini si nu stiu cum sa fac sa ajung si eu la evenimentele organizate prin tara, daca mai primiti membrii in echipa voastra poate ma luati si pe mine in considerare, am un bmw 318 is.
|
trebuie sa te prezinti intai :)
https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2046-date-utilizatorii-brasov/page-8.html |
Te-am lua dar nu te ajuta masina :( Prea slabuta :( Glumesc :)) Bine ai venit si umareste forumul .De obicei sunt anuntate si aici toate evenimetele ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning