![]() |
Re: AR-05-UWW
3 Attachment(s)
Quote:
am studiat toata masina si am de facut asa.....suportii fata de cric....un petic la lonjeron ca a fost atinsa cam urat si a fost perforat(am bagat mult ulei acolo sa protejeze cat de cat) masina o voi face la un mos...va petici frumos....va antifona...cu pistolul....mi-a promis:D niste poze de azi...am reusit sa montam doar 1 macara....am dat cateva gauri...prima oara venea motorasu mai in afara si geamul lovea in cablu...am dat alte gauri si am bagat motorasu mai in spate...e ok acum....maine dimineata cealalta usa:D |
bravoo bogdane tot asa ai sa vezii ca o sa iasa o masina frumoasa :lol:
|
jantele canada dau super albe :D te`ai pus serios pe treaba, spor :o
|
16 Attachment(s)
niste poze de ieri:D
|
14 Attachment(s)
:lol::rolleyes2nu prea mai posteaza lumea la sectiunea dacia
am terminat geamurile , bordul , am schimbat bornele , incarca bine...nu fura curent instalatia...am gasit si un suport pentru cd player...toate cele bune:D |
Quote:
|
Acum ii mai trebuie o bara pe fata cromata ca pe spate!...Se tine bine batranica...se vede ca e foarte ingrijita...Cat au costat bornele?:D
|
de fapt ii mai trebuie o bara neagra pe spate :rolleyes2
|
Quote:
|
16 Attachment(s)
Quote:
niste poze de azi...putina plimbare de primavara:lol: doza de energizant am pus`o doar de forma...o voi da jos... sarbatori fericite tuturor:D |
Quote:
De toate faci, dar numai becul ala la pozitie nu-l schimbi si tu...:rolleyes2 Sarbatori fericite si tie ! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
intrebare:cum arata un pivot de uzina si unul de connex? ..ca mi-a zis o femeie la magazin ca sunt pivoti de pitesti si ca sunt de uzina.... 150 de lei m-ar costa toti pivotii , bielete pt bara antiruliu , si bucsele pentru bascula din spate de la punte...parerea mea e ca e ieftina treaba....:?: astept parerile voastre |
Scoate ma banda aia izoliera de pe volan:))...ce dq..nu stii cand merge masina drept?:))...Ce vesti mai ai ?
|
12 Attachment(s)
Quote:
am reusit sa am lumina si in portbagaj...acum repar plafonierele...am legat lumina si la butoanele de la geamuri:D la masina lucrez zilnic;) dupa sarbatori o sa mai fac una/alta la masina... in rest...plimbari... azi am dat`o dealatu ca nu am mai dat`o asa de mult... i-am facut niste poze cu un aparat profesional...le-am editat putin:arrow:...va rog sa ma scuzati dar nu prea ma pricep cu editarile:oops: oricum...cam pustiu pe la sectiunea dacia..:???: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning