Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Megane RS facelift Vs Golf V Gti (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/16718-megane-rs-facelift-vs-golf-gti.html)

dolb 21-01-08 09:12

Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti

sincer, eu nu as da 20.000 de euro CIP pe o masina la care imi pica bucsaraia dupa o luna! mai bine mai pun bani, imi iau VW , dar stiu ca imi iau masina! sa nu credeti ca sunt fan VW , dar prefer mai mult un golf decat un megane si asta pentru ca le-am avut si am trecut de la tractor la masina ;)

bogdan_wrc 21-01-08 09:16

dolb, iar esti paralel. aici vb de 2 masini . 2 anumite maisni. nu de vW vs Renault.
decat sa vb aiurea, mai bine iei o pauza.

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1303640)
Cum sa dai frate atatia pe un Megane sau Golf ,mai bine te duci in Germania si iti iei un seria 5 mai vechi :lol:

cu asta ai spus tot. unii, decat sa ia o masina de fitza, veche, SH< poate vor ceva senzatii intr-o masina tare...sportiva. get it?

dolb 21-01-08 09:18

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1304742)
sincer, eu nu as da 20.000 de euro CIP pe o masina la care imi pica bucsaraia dupa o luna! mai bine mai pun bani, imi iau VW , dar stiu ca imi iau masina! sa nu credeti ca sunt fan VW , dar prefer mai mult un golf decat un megane si asta pentru ca le-am avut si am trecut de la tractor la masina ;)

bogdan.. nu vad eu bine :?:

dolb 21-01-08 09:19

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1304750)
cu asta ai spus tot. unii, decat sa ia o masina de fitza, veche, SH< poate vor ceva senzatii intr-o masina tare...sportiva. get it?

a fost o gluma referitoare la primul post ;)

Catalyn 21-01-08 09:23

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1304742)

era vorba de rs versus gti;)

dolb 21-01-08 09:26

doar cu GTI :( in fine nu conteaza cum se infige sau cum te simti in curbe! ci conteaza cum simti gropile ;) iar pentru mine conteaza f mult, ca nu vreau ca prietena mea din dreapta sa topaie ca intr-un tractor

dolb 21-01-08 09:26

Quote:

Originally Posted by catalyn (Post 1304761)
era vorba de rs versus gti;)

n-ai ce face? logic m-am referit la golf si megane dar mi-e lene sa scriu M.E.G.A.N.E si G.O.L.F .. parca e mai simplu vw si renault nu?

bogdan_wrc 21-01-08 09:28

de aia ai Merc. astea nu sunt masini sa le iei cand vrei ca prietena sa se simta bine. si plus ca noi aici vb de greutate.

mai citeste 1 data ce am scris aici:
Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1304762)
Dolb:
am citit exact ce ai scris.
astea nu sunt Golf normal si Megane normal. ai mers cu GTI si RS?

dolb 21-01-08 09:34

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1304769)
de aia ai Merc. astea nu sunt masini sa le iei cand vrei ca prietena sa se simta bine. si plus ca noi aici vb de greutate.

mai citeste 1 data ce am scris aici:

tata are merc:D eu am golf V si ea nu se simte bine cand eu ii dau talpa la masina..ci cand merg linistit cand nu omor masina, nu o zdruncin pe toate drumurile si cand mergem pe pietricele masina nu simte nimic , iti zic sincer.. am avut megane si ma simteam in tractor, am mers intr-un 206 , la fel tractor de citroen nu mai vorbim! masinile frantuzesti sunt facute rigide

razZzor 21-01-08 09:38

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1304781)
tata are merc:D eu am golf V si ea nu se simte bine cand eu ii dau talpa la masina..ci cand merg linistit cand nu omor masina, nu o zdruncin pe toate drumurile si cand mergem pe pietricele masina nu simte nimic , iti zic sincer.. am avut megane si ma simteam in tractor, am mers intr-un 206 , la fel tractor de citroen nu mai vorbim! masinile frantuzesti sunt facute rigide

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asa...acum ca m-am linistit...nu pot decat sa-ti explic ca masinile sport prin definitie au suspensia mai rigida(adica sport). Fie ca esti in GTI fie ca esti in RS o sa simti acelasi disconfort pe denivelari. Se pare ca ai sechele cu tractoare de tot repeti cuvantul asta sistematic.

razZzor 21-01-08 09:52

Pai eu am ocazia sa le conduc pe amandoua si e diferenta mare. Cam asa e si la Golf intre normal si GTI. Dar revin si iti explic...cand iti iei masina sport sti in ce te bagi. Nu o compara cu Mercedes-ul ca am si d-ala si cand merg cu el dupa ce am mers cu RS-ul am impresia ca ramane frana de mana blocata si ca ma vars pe viraje.

Renault RS 21-01-08 09:54

E un test si in revista Supercar al Megane-ului RS R 26

dolb 21-01-08 10:05

Quote:

Originally Posted by Renault RS (Post 1304850)
Ce misto sa vezi tractorul cum trece pe langa tine :) Atunci chiar o sa ai o problema mare cu tractoarele

tu deocamdata ai logan eu in locul tau as sta cuminte :lol: .. a si sa sti ca nu sunt ca voi astia cu logan agitatilor :lol: sa sti ca daca trece unu pe langa mine cu nu stiu ce viteza nu ma enervez , chiar rad si imi zic ha ha ha o sa il vad mai tarziu intr-un stalp , sau ha ha ha sa vezi ce il ia radarul ;) stai calm ca nu ma agit daca ma depaseste un tractor, el ramane tractor , eu raman cu scaunele mele electrice, clima cum vreau ce sa mai .. parfum ;)

yoda 21-01-08 13:14

Quote:

Originally Posted by catalyn (Post 1296333)
intr adevar e urit cu spume da imi place decit un avorton al vw cum e skoda mai bine unul care nu se fabrica cu piesele ce ramin de la altii;)

vezi ca ai inceput sa o calci pe aratura cu trompeta ta cu tot!faci statistica intre megane si golf dar nu faci precizarea ca 98% din cifrele tale sunt datorate turcismelor de megane sedan si nu rs-urilor!rs-ul foloseste piese copiate sau imprumutate de la mai multi producatori!cum skoda sau vw nu sunt marci premium nu inteleg cum poti sustine ca si trompeta de renault e premium?!sunt masini adresate publicului larg!va certati de parca cei cu renaultul ar avea cine stie ce tvr iar ceilalti corvette!TOATE sunt niste masini IEFTINE, cu veleitati sportive mai mult sau mai putin, adresate PUBLICULUI LARG! NU SUNT MASINI SPORT!!!!vreti sport, scoateti de la 50.000 euro in sus !veti avea putere, aspect exterior si interior de invidiat!pana atunci STOP ABERATIILOR!

p.s.mai bine ceva german facut in cehia decat ceva francez facut in turcia!

BASU 21-01-08 14:00

iar atzi dat-o in loganuri ma nene ma :???:

All times are GMT +2. The time now is 05:41.

- Copyright 2026 4Tuning