![]() |
Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti
sincer, eu nu as da 20.000 de euro CIP pe o masina la care imi pica bucsaraia dupa o luna! mai bine mai pun bani, imi iau VW , dar stiu ca imi iau masina! sa nu credeti ca sunt fan VW , dar prefer mai mult un golf decat un megane si asta pentru ca le-am avut si am trecut de la tractor la masina ;)
|
dolb, iar esti paralel. aici vb de 2 masini . 2 anumite maisni. nu de vW vs Renault.
decat sa vb aiurea, mai bine iei o pauza. Quote:
cu asta ai spus tot. unii, decat sa ia o masina de fitza, veche, SH< poate vor ceva senzatii intr-o masina tare...sportiva. get it? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
doar cu GTI :( in fine nu conteaza cum se infige sau cum te simti in curbe! ci conteaza cum simti gropile ;) iar pentru mine conteaza f mult, ca nu vreau ca prietena mea din dreapta sa topaie ca intr-un tractor
|
Quote:
|
de aia ai Merc. astea nu sunt masini sa le iei cand vrei ca prietena sa se simta bine. si plus ca noi aici vb de greutate.
mai citeste 1 data ce am scris aici: Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asa...acum ca m-am linistit...nu pot decat sa-ti explic ca masinile sport prin definitie au suspensia mai rigida(adica sport). Fie ca esti in GTI fie ca esti in RS o sa simti acelasi disconfort pe denivelari. Se pare ca ai sechele cu tractoare de tot repeti cuvantul asta sistematic. |
Pai eu am ocazia sa le conduc pe amandoua si e diferenta mare. Cam asa e si la Golf intre normal si GTI. Dar revin si iti explic...cand iti iei masina sport sti in ce te bagi. Nu o compara cu Mercedes-ul ca am si d-ala si cand merg cu el dupa ce am mers cu RS-ul am impresia ca ramane frana de mana blocata si ca ma vars pe viraje.
|
E un test si in revista Supercar al Megane-ului RS R 26
|
Quote:
|
Quote:
p.s.mai bine ceva german facut in cehia decat ceva francez facut in turcia! |
iar atzi dat-o in loganuri ma nene ma :???: