![]() |
Re: Proprietari de golf 2,aratati-va masinile
Quote:
|
2 Attachment(s)
masina functioneaza doar prin curte dar cateodata mai ies 200m pe drum si intru pe un drum forestier unde mai pot merge vreo 25 km masina are 168mii reali in bord si e printre putinele masini in starea exceptionala la varsta ei.
Attachment 431597 nu pot iesi cu ea pt k nu am acte la masina numerele sunt de vrajeala si nu o pot inscrie pt k nu am acte de provenienta a masini.singura modalitate e o recarosare Attachment 431614 |
Re: VW Golf II - Proprietari, aratati-va masinile
1 Attachment(s)
Si golfuletul meu...abia l-am luat:D in curand voi veni cu mai multe poze si detaliile masini
|
3 Attachment(s)
:DGolfuletul meu un 1,8,8V :help:se putea si mai bine
|
Hai sa mai innoim si noi cu cateva poze ca sunt convins ca ati mai schimbat aspectul golfului vostru!! SO o poza 2 3 cate vreti cu golfanu vostru! bafta
|
Quote:
|
cine imi pune si mie o poza cu un certificat de inmatriculare de golf 2 sau cu cartea de identitate k vreau sa verific si sa stiu cum arata inainte de a cumpata acte plz scuze ca postez aici va rog
|
Super masina vad cai vopsita de curand .Cam cat te-a costat vopseaua?
|
masina portocalie a fost visiniu vopsita uite-o aici :shock: http://masini-tuning.anunturi-auto.4...f-2-17705.html
|
10 Attachment(s)
Un golf baimarean -1.6 benzina
https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/70205-golf-2-1-6-a.html |
Salut ma sa va arat masinuta mea am lucrat putin la ea dar mai este mult de lucru si am nevoie de niste sugesti in primul rand culoarea va merge la vopsit in 2 saptamani apoi kitul de caroserie ce kit i-mi recomandati si de unde se poate cumpara .Scuze pentru claritae sunt facute cu tel. promit ca vin cu altele.
|
6 Attachment(s)
POZELe!!!! am uitat sa le pun prima data.
|
3 Attachment(s)
Hop si moa cu un GTD de prin 86 nu prea tuningizat ca parca mai bine arata asa old school........:D:D:D
|
Quote:
---------- tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
Da sunt functionale 100 % sunt facute de mine si daca te uiti la turometru se vede ca sta pe la 900 de ture (la relanti).
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
- Copyright 2026 4Tuning