Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - B 55 RTK 318 ci (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/163303-e46-55-rtk-318-a.html)

Marian_nebunu 17-02-11 14:53

Re: E46 - B 55 RTK 318 ci

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4093553)
Si ca tot ziceam aici de chestii out of the box...si ca tot vb. de tot felu de tipologii si terminologii...subiectul e gresit DIN FASHA. De ce trebuie neaparat mai nou masina sa fie "stance'd"??? Dc. trebuie neaparat sa fie asa si pe dincolo?

Noi nu avem cap sa gandim? Aveti impresia ca cei care au inceput chestia asta au doctorat la Harvard? Eu nu si daca ar fi masina mea cel mult mas inspira din alte chestii dar nu as cauta sa fac masina un stil aparte. Deci din nou, romanul copie ce e afara si mai rau e...ca nu copie cum trebuie nu?

Seriously...sa avem noi banii lor, stilul lor de viata, strazile lor, masinile lor si dupa sa ne dam bandoleros...dar pana atunci suntem toti o adunatura din care 1 nu cred ca a terminat facultatea (ma refer ca varsta) deci prea multe nu ai ce sa ceri...toti vrem pe ici si pe dincolo, majoritatea pe banii batranilor ca la munca e naspa.

Deci repet, noi nu suntem in stare, ca natzie, cultura sa gasim un stil aparte care sa ne reprezinte? Altul decat kitch tuningul si tzaran/vitan tuning...CINE NE OPRESTE??? NOI...caci in loc sa punem capu si sa gandim ceva noi belim cepele pe la altii si importam...asta ca tot vb aici de low&slow, starStikers, jante colorate & alte chestii importate. Da, arata bine, se leaga, se chestii...dar noi nu putem mai mult? sau nu vrem ca daca chiar am face ar fi degeaba ca'i mai cool sa fie "stance" sau dance sau trance sau masa...

Ori faci masina dupa gustul tau si pt tine...ori n'o mai faci decat sa o faci ca e la moda sa fie asa...si pe dincolo.

Sincer............delirezi rau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cand mi-am vopsit jantele de tabla rosii nu m-am luat dupa nimeni absolut,a fost un pariu facut cu jakalu,l-am onorat,;) !!! nu m-a interesat ca aia din alta tara au masinile nuj cum !!

si la noi se lasa masinile jos blana,si la noi se pot vopsii jantele alta culoare,si la noi se poate sa fii excentric sau sa vorbesti prostii mai mari decat tine pe un topic !!!!!!!!

parerea mea este urmatoarea;) PLictisitule vopseste ma jantele cum vrei tu !!!!!!!!!!!!!

nu conteaza ce e afara(in strainatate) ce e la noi,conteaza ca masina ta sa fie pe gustul tau cand te uiti la ea !!!!!!!!!!!

ATAT,SKILLZU,SPRINTER,EU ,QUZE NU CONTAM PANA LA URMA TOT CA TINE O FACI !!!

SUCCES !

morpheusmaster 17-02-11 14:57

@ marean: frate lasa cand ai facut tu jantele rosii :)) aia'i altceva si vezi ca omu DEJA sia vopsit jantele...:)) deci like it or not alea's...

@ sprinter: nu vb. de majoritatea dp topic, vb. de majoritate in general ca's pe finantare straina.

Hai gata va pup, nu ma mai calaritzi. Eram si eu adormit azi demeneatza dar oricum...

vorba lunga saracia omului...

Marian_nebunu 17-02-11 18:06

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4094107)
@ marean: frate lasa cand ai facut tu jantele rosii :)) aia'i altceva si vezi ca omu DEJA sia vopsit jantele...:)) deci like it or not alea's...

ce culoare le-a vopsit ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????

cRbL 17-02-11 18:44

Na si dovada ca multi posteaza aici fara sa aiba macar o treaba cu ce se vorbeste =)))))))))))

In fine. Va certati aiurea si pana la urma e masina omului banii lui gusturile lui.

da_joint 17-02-11 18:50

ca sa inchei si eu pentru ca nu vreau sa ii stric topicul omului va spun asa:
pe vremea cand dgh,hai,uwe,kns,txa,rrm,gabita 323,zxz,prepa si multi altii pe care i-am omis acum aveau masinile lasate blana (si nu existau suspensii reglabile ca acum) aveau ursi si pisici smechere,pachete M si mtech, jante modulare,cauciucuri strech si motoare smechere |StanceWorks,hellaflush etc NU EXISTAU!!!
Asa ca nu noi ii copiem pe ei, ci ei mai degraba copiaza stilul european ducandu-l la extrem.
Foarte multe din masinile de acolo sunt lasate blana doar pentru poze(practic nu se pot conduce-daca vreti facem un thread special si va arat si poze).desigur sunt si exceptii de la regula cu cateva specimene frumoase care sunt promovate obsesiv,precum in in reclamele cu ambalaje frumoase.
Mai nou stilul Rat este adoptat si la masinile mai noi...wtf?ce e asa cool in rugina,bari sparte si puse stramb?e28-uri care oricum de la mama natura nu au avut un design spectaculos si aerodinamica unei caramizi....sunt acum taiate din oale,puse airbags,choped top si jante frumoase(true)....arata ca o tigaie ambulanta.Dar vorba aia...gusturile nu se discuta...
Asa ca faceti-va masinile cum va taie capul,atata timp cat voua va place e ok.

So,European's do it Better!!!! ;)

morpheusmaster 17-02-11 21:29

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4094649)
ce culoare le-a vopsit ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????

FRATE IS AVUS LILA!!! Uitate'n pozele de mai sus man!!! Seriously now...poate chiar iti plac :))

Marian_nebunu 17-02-11 21:56

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4095367)
FRATE IS AVUS LILA!!! Uitate'n pozele de mai sus man!!! Seriously now...poate chiar iti plac :))

da bule mama,chiar NUUUU CULOAREA AIA :| :(

MA ROG....E TREABA LUI !!!

SA LE PORTI CU PLACERE PLICTISITULE !

ziemenz 19-02-11 08:55

jantele per total si mai ales culoarea, arata muuult mai bine live decat in poze. Pozele s-au facut intre doua tigari la lumina becului :)

plictisit 25-02-11 18:01

ieri am avut norocul sa iau 2 cuie cu un cauciuc :rolleyes2

DTH 25-02-11 18:02

Frumoasă culoarea jantelor ! :D

lopezz 26-02-11 01:35

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4120505)
ieri am avut norocul sa iau 2 cuie cu un cauciuc :rolleyes2

defapt ai luat doar un cui .. ca pe al 2-lea l-ai primit bonus:)))

alexu_bad_boy 26-02-11 18:43

+ my new avus wheels ^ ^

let the hate begin[/QUOTE]

bravo ma. mie imi plac rotile si chiar dau bine pe negrul masinii.
conteaza cel mai mult sa iti placa tie restul e can can.
si las-o jos cat mai repede

plictisit 01-03-11 23:39

oh happy day, scot masina sa o spal ca era jegoasa saraca, si observ ca iar am pana, pe dreapta, incidentul trecut fusese pe stanga, ii fac presiunea noroc ca eram la omv, desi mersesem pe pana pana acolo ( nu mi-am dat seama ca nu era pe janta, avea presiune putin sub 1, cam 800/900 ceva in genul), la vulcanizare descopar ca mai aveam 1 cui si in aia, si cauciucul taiat putin, asta nu pierduse presiune atunci, a pierdut in timp :rolleyes2

@ claudia: mersi
@ lopezz: lasa ca a fost bonus de 2, cu tot cu asta
@ alex: mie imi plac frate, all good

plictisit 04-03-11 10:07

2 Attachment(s)
finally, ceva ce cautam de foarte mult timp si acum s-a ivit ocazia sa gasesc

+

mariane36 04-03-11 10:51

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4141307)
finally, ceva ce cautam de foarte mult timp si acum s-a ivit ocazia sa gasesc

+

sal foarte frumoasa masina......o intrebare am la tine daca vrei sa imi spui cat teau costat farurile?

All times are GMT +2. The time now is 02:26.

- Copyright 2026 4Tuning