![]() |
Re: BMW E39, M-look, style 132 19'' wheels... Timisoara
Quote:
La mine a fost marcat foarte foarte putin ... am decupat cu mult mai mult decat ce era acolo ... e bn daca merge asa la spanioli ! Ti-am zis si eu ca tipsul ala nu are ce cauta acolo .. dar avand in vedere ca vrei sa schimbi finala e ok ! ... Oricum la cati ti-au zis ca e naspa nus tiu cat mai rezisti cu el asa :)) parca vad ca maine t pui cu flexul pe el :)) Bafta ! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
O sa-l scot saptamana asta , pun unul drept sau dublu sa vad ce gasesc . Is Spania o sa vad ce o fii , nu ma agit ( inca :D) !! |
Quote:
|
cum dreq sa il pierzi ? nu ai auzit cand a picat ? fugi si cauta-l :)
|
Quote:
Quote:
|
SAx uita-te cateva posturi mai in urma sa vezi ce ti-am zis referitor la banda dublu adeziva :))
cea mai buna solutie este sa astepti caldura si le lipesti cu solutie d elipit parbrizul sau poxipol ceva. eu il am si pe cel de luneta si cel de portbagaj dat jos acum,dar pana nu vine caldura nu le pun,ca e munca de pomana :P mai asculta si pe astia mai mici :)) |
Quote:
Nu stiu ce solutie e aia pentru lipit parbrize , habar n-am! El are si o buza in partea de jos , chiar nu stiu cum sa-l lipesc !! |
dupa ce il lipesti ar merge sa faci niste poze profi!!!
|
Quote:
dar ti-am zis:asteapta caldura. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
incearca sa il lipesti cu banda dublu adeziva de la 3m..dar nu contrafacute..si o sa vezi ca tine..cel putin la mine..e de 2 ani si rezista..defapt,s-a intepenit..
|
Quote:
|
Sax-ule spune-mi si mie te rog cum montez ornamentele de prag....nu am gasit nici un DIY si saptamana viitoare trebuie sa le primesc.habar nu am ce fel de cleme are sau cum se desfact cele de pe masina.
nu vreau nici sa le rup pe astea care le am acum. Thnks :P referitor la eleron: nu cred ca mai incearca cu banda dublu adeziva dupa ce s-a dezlipit aia :)) in plus ca sa lipesti cu banda dublu adeziva trebuie una de foarte,foarte buna calitate,foarte cald afara si curatat bine si portbagajul si eleronul.si la spalatorie la jet nu garanteaza nimeni ca tine. |
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Am cautat azi eleronul dar nu l-am gasit :D Pana la anul nu mai cumpar altul . |
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning