![]() |
Re: Masina suprema
nimeni nu zice nimic de alfa 159 ? :D care dupa parerea mea e cea mai frumoasa masina din lume ?? :D
|
Hai ca zic eu... Alfa 159 GTA...oricare varianta care va iesi pe piata...ori cu motor GM, ori cu motor Maserati..nu conteaza..o sa iti bati copiii cu lantul cand o sa o auzi, mai mult ca sigur :))
|
Quote:
1 Maserati 4200 Gransport MC Victory 137 (De placere) 2 Maserati Granturismo S (De oras) 3 Brabus GL Widestar (De drumurii) 4 Alfa Romeo 8C Spider (De vara) 5 Peugeot 907 (De duminica) 6 Pagani Zonda R (De sport) |
1.Bugatti Veyron (pt drumuri lungi)
2.Fiat 500 (pt drumuri mai scurte) |
Quote:
|
BMW E30 325i 12v,masina visurilor mele,in 4 usi sa fie,pentru uni s-ar putea sa fie un cazan,dar mie asta imi place,dupa care ar mai fi cateva BMW-uri in special X6 si noul M3.
|
Quote:
|
Quote:
|
1. Audi S8 5,2 litri – FSI V10 450 CP
2. Audi RS 4 Cabriolet 4,2 litri - FSI V8 420 CP |
997 turbo sau CLK 63 Black ...
|
logan 1.4 :)))))
|
1 Attachment(s)
Bugati? ce fac astia? masini?, nu cred, cred ca sunt mai degraba rulote la ce lux au;au totul dar nu au nimic:lol::lol::lol:(parerea mea umila)
c ziceti de un ariel atom?, unul mai special: 500 V8 motor: V8, 2.4 litri, 500 cp:evil:, care se tureaza pana la 10.000 rpm( :shock:ZECE MII) http://www.arielmotor.co.uk/ |
Quote:
|
Pagani Zonda R...pt condus sportiv si un Maserati Quattroporte pt oras/drumuri lungi....:love:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:40. |
- Copyright 2026 4Tuning