![]() |
Re: Sound Of Speed Galati
Salut baieti! Primiti si vizitatori la intalniri? Daca da, atunci sa stabiliti si o ora pentru sambata
|
o sa postez locul si ora de intalnire dupamiaza....sau mai pe seara :) te primim adu :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Cat despre ce vrei tu sa afli, sincer, nu te mai obosi. Daca ei nu sunt in stare sa faca o prezentare ok, sa stie lumea ce masini au, nici nu ar trebuie sa te mai intereseze. O parte din masini sunt prezentate la rubrica Masinile clubului SOS, insa doar cateva. |
Nu s-ar putea face ceva frumos organizat la sectiunea Cluburi auto?
Thread pentru prezentarea masinii(fara off-topic si sa se pastreze un format la fiecare post?gen :Nume-masina..nume-masina ..eventual cateva caracteristici scrise ordonat si corect?) Fiecare club se respecta in felul lui ...dar daca are o imagine buna si o prezentare la fel de buna ...creste in ochii userilor ..sau al participantilor |
Salut! Urmaresc de ceva timp topicul asta...si ma intrebam ..daca m-ati primi si pe mine la intalniri :). Am loc?
Am doar o Astra G, 1.7..75 de cai :) |
Quote:
|
undeva unde e mai mult loc..ca probabil vor venii din ce in ce mai multi..
|
INTRUNIREA S.O.S CLUB este sambata la ora 19:00 pe platforma la "locul nostru" (pentru cei care doresc sa vina si nu stiu unde este locul .... in apropriere de Suzuki , in curba de pe faleza superioara la fosta parcare de la gradina botanica)
|
Quote:
|
Quote:
|
Cica iar se merge de-a latu...sper numa sa nu se lase iar cu bai sparte:D
|
hmm cam da.. zapada de aprox 2 cm ... noroc ca a inghetat asfaltu si am reusit si eu anu asta sa ma dau cu solnita 'dea latu' in fata blocului ca e nasoala rau treaba :>
era frumos daca am face un film ....cu cat mai multi cu atat mai bine :) |
hai pe gradinita, nu aici
|
hai poate trag si eu o fuga pe la voi...pe la 19 ati zis
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
- Copyright 2026 4Tuning