![]() |
Re: Mercedes CL65AMG vs BMW M6
Era o situatie ipotetica in primul rand iar in al doilea rand ca sa ai o masina abandonata in parcarea ta ar trebui sa si muncesti sa ti-o permiti cumpara.
M6-le e de doua ori mai ieftin pentru ca nu ofera nici pe departe ce ofera Mercedesul. Si nu chestia aia nu se cheama opulenta, mai repede i-as spune saturare de lucruri prost facute si scumpe. Eu, ca fan BMW, daca trec 5 ani in care orice masina conduc de la BMW ma nemultumeste la foarte multe capitole(interior, design, confort, electronica, fiabilitate si service, mai ales ultimele) categoric nu voi mai cumpara un alt BMW pentru ca asta inseamna sa arunc cu banii pe fereastra. Cat despre argumentele cu manelisti, cocalari, etc, le las pentru oamenii frustrati care le-au inventat(ei stiu din ce motive) si asta indiferent ca vorbesc despre o marca de masini sau alta. PS: Ca o paranteza, astept sa se termine leasingul si la ultimul BMW din familie ca sa-l pot vinde si apoi sa nu mai aud vreodata de marca asta de masini ca e tragedie cu ei. |
M6 EVIDEEEENT!!!....e o fiara...iar design-ul..ft sexy...e o masina pentru barbati adevarati:D
|
Quote:
|
designul este sexy ca un bustean pe un camp.
|
pai un motiv ar fi la pret...mercedes-ul costa aproape dublu la pretul de baza...iar cand vine vorba de modificat...daca modifici bmw...pai iti iese o masina cu performanta ridicat si controlabila pe cand amg-ul daca o modifici...iese calomea dar nu e prea controlabila...am vazut la top gear....e buna doar la o linie dreapta...
Quote:
|
eu am doi vecini fericiti,unul are un cl63 amg alb,altul avea un cl500 negru,acum si-a luat un cla65amg negru.imi strica ziua cind aud cind vin sau pleaca de acasa.eu ma gindeam sa-mi iau ford mustang shelby gt500kr sau maserati granturismo s,dar ma mai gindesc.
|
Quote:
Tu stii macar despre ce model de Mertzan se vorbeste aici ? Stii macar cum arata ? Ei bine, daca urmeaza aceleasi linii cu CLS, si daca cu liniile astea CLS-ul este o masina foarte frumoasa, atunci asta de ce n-ar fi un coupe frumos ? Controlabil...vrei sa iti spun ce inseamna controlabil ? Controlabil este atunci cand intri cu 100 km/h cu un CL63 AMG in ac de par pe Dealul Negru, iar masina nu are nicio tendinta sub- sau supra-viratorie, si nici macar nu se aude in interior daca scartaie cauciucurile. PS: nu vorbesc in Top Gear UK, ci vorbesc din top gear pe autostrada soarelui aka 7th gear. |
Quote:
|
Quote:
PS:m-am uitat despre ce masina e vorba inainte sa imi pun reply-ul si la date tehnice si m-am interesat si in afara forumului despre cele doua ...asta e o insulta:!: |
Doi prieteni pe Magheru acum cateva zile, s-a nimerit sa se intalneasca fix cu masinile astea.
Discutie: ..... ................. Frate mai dai ture ca sa stiu daca ma duc sa-mi duc loganul acasa? :) (va las pe voi sa ghiciti care dintre ei a zis asta) @Rac3r: Trebuie sa ai ceva probleme la mansarda daca te gandesti sa modifici masini de 2 tone. @absolutep0wer: In ce zona stai daca nu sunt prea indiscret, ca am vazut doar un 65 in buc pana acum? |
Quote:
|
indianu...sincer..prea exagerezi! compari m6 cu loganul? .. las-o naibii
|
Quote:
|
Pe de parte Mercedes, aproape la orice model, daca e mai scump ce ? inseamna ca e mai bun (sa o luam asa). Bmw de ceva vreme din partea mea o tot strica cu masinile, sunt prea ciudate. Faza cu sub-virarea: orice mercedes nu il rastorni,si pana la 100 km/h poti face ce vrea.....cu el, nu se intampla nimic si de la 100 incolo da nu mai e aceiasi siguranta, nu zic ca nici la bmw nu o fi asa da nu cunosc si acu vin chestii de genu: haha 17 ani ce sti tu muc mic :-P , e bine tata lucreaza la Mercedes,circuite incercari etc, si din spusele lui si din mers (in dreapta majoritatea timpului) Mercedes din punctul meu de vedere se afla cu o clasa mai sus ca Bmw...:rolleyes2
|
si ia intreaba-l pe tatal tau..cand face drift cu un mercedes.. si din greseala.. la 100 la ora, se indreapta spre bordura, atingand-o... ce se intampla? :) poti sa rastorni o masina si la 30 la ora
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning