![]() |
Re: Dj16xxs... Bmw E30
Lasa ma Pitic k avem turele...:P
|
Quote:
depinde mult,si de puterea economica a oraselor...de cati bani se invart in zona...plus ca,se stie dintotdeauna,olteanu a fost inventiv,cel mai inventiv:) doar Oltciturile cu bara fata de Cielo,la craiova se tunnau,retin eu bine...:shock: |
Ce motor vrei sa ii pui?
|
Quote:
|
salut, am citit tot topicul si cred ca acesta este cel mai frumos urs din romania, meriti tot respectul, dar mai am o singura intrebare, de unde ti-ai achizitionat autocolantele acelea argintii cu sponsori pe care le aveai lipite pe usi. MS
|
Quote:
|
Quote:
|
Din astea avem multe si in Bucuresti..si?E un motor super care o sa ii dea ceva senzati.Sfatul meu ,merita toti banii si munca!
|
am o problema si rog sa-mi spuna cei care s-au mai lovit de asa ceva nu vreau pronosticuri...
deci in vara aeroterma nu mergea decat pe treapta a 4-a de acum cateva zile mergea si pe 3 si 2 iar azi s-a auzit un zgomot(ca un plachet fara ferodo pe disc....) si nu mai merge deloc....ce are? ce sa cumpar? sa schimb aeroterma cu tot? e doar rezistenta??? va rog ca e frig afara si nu e bine!!!.... multumesc anticipat! |
Aceasi problema a avut si tata la Opel ... La el nu mergeau decat trepetele 1 si 2 si a desfacut bordul akolo si era ca un fel de "intrerupator" care nuami facea contact ...
Nu stiu ce sa zic ... nu cred ca folosesc acelasi sistem dar merita sa incerci ... |
Cel Mai Bine E Sa-o Desfaci Sa Vezi Ce E Acolo Si Daca Nu Gasesti Nimik Aiure Cumpara Una Cu Totu....
|
Quote:
PS: ti-ai trimis maroo aeroterma sau ce ai facut, cum ai rezolvat? |
Quote:
|
sal ma scuzi ca sunt of topic dar dami si mie un sfat te rog cum desfac si eu farurile ca sa pun angel eyse?ai idee
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning