![]() |
Re: Tuning & Styling :: Intrebari, Sfaturi, Etc
Quote:
|
Quote:
:rolleyes2 |
nu voi mai sandrei ma refeream la aia care conduc tara asta si la majoritatea factorilor decizionali ! in romania nu poti face nimic legal fara sa dai o spaga , asta ma deranjeaza ,mult tineret in romania este deschis la nou si capabil dar cum vrea sa faca ceva se loveste de o birocratie de nedescris si de niste conceptii de acum 40 de ani !
|
Quote:
cunosc romani foarte destepti care lucreaza in toate domeniile si au reusit pe toate planurile . lasa-i pe cei ce i vezi la TV la ora 5 . open your mind ;) |
Hai sa ramanem ON TOPIC !
draculas ce crezi ca prefera romanul din romania dupa masinile europene japonezele sau americanele ? |
cre ca prefera orice consuma 3/100 de aceea eu m-as axa pe dus hibride cum e honda civic ! am avut una de aia hibrid inchiriata man uitam sa mai intru in peco sunt bestiale si au destui cai sa marga repede !
|
da.. dar la noi din nou... cat te-ar costa un civic de-ala sau un RX400 de la lexus? altceva mai gasim la noi pe piata? nu cred :(. oricum, am vazut mai de vreo 2 luni la tv o masina sport electrica. avea un motor cu 2 viteze parca, 220 de Nm cuplu maxim, dar care era disponibil la toate turatiile, din momentul in care apasai pedala. maxim parca mergea 160 sau cam asa ceva, si e un concept car de-al unui tip din monaco. arata si foarte bine... aia da masina!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
erai pe aproape toyota prius |
te uiti ca un hibrid costa cat costa nou dar nu te uiti la cati bani salvezi utilizand masina aia , si mai ales ca te poti folosi de ia si nu te uiti tot timpu ca va creste pretu la benzina/motorina si daca nu ma insel cu toate schimbarile ce vor venii avand un hibrid vei plati mai putine taxe si asigurarea va fi mai acesibila!
Sunt foarte multe avantaje in folosirea unui hibrid dar asta o pot vorbi cu cineva care a avut avantajul sa se foloseasca de una mai mult de un test drive. |
Quote:
|
Fixius nici eu nu puteam parafraza mai bine mentalitatea de stana care din pacate inca mai este in romania
|
cel putin 2ua generatii mai tre sa treaca.. ca romanu nostru, sa se schimbe.. din pacate..
|
ai vrut sa zici 12 generatii ! le spui de hibride si iei te iau la misto spre exemplu sandrei care-i sponsorizat de mama si tata si care nu stie nimic ! iar alti care nu vad mai departe de logan ! sunt atatia ignoranti de nu-i adevarat !
|
asia.. care.. nu vad.. mai departe.. de logan.. inca.. te mai intelegi cu ei... sa ii vezi.. pe astia.. care.. au e class si seria.. 5 si 7 ca nu iti vine.. sa crezi... ca au masini bengoase.. sub.. cur... si nu te poti.. intelege cu ei... au facultati.. si diplome.. scoase.. pe bani... astia.. care nu vad mai departe.. de logan, is mici copii
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning