![]() |
incredibil...bulanu lui no?
da' sigur s-a intamplat asa sau gagiu' cam a inflorit ? |
intrebare de nota zece...
|
nu-i de alta...da' mi se pare putin tras de par...nu zic ca nu e adevarat...doar ca e ciudat...
ori gagica era curva rau, ori manga, ori pe aici cam \"pute\" ... scuzati-mi expresia :) |
mey eu nu stiu c sa zic, tre' sa te si uiti la fata ei cu atentie, astea au o fata specifica...
nu-l pot contrazice pe om, eu n-am avut nici o data tupeul asta nesimtit,asa ca nu pot sa confirm dak functioneaza |
io doar sa fiu cingo as avea atat tupeu
|
ultima metoda de a agatza e .. atzi baga poola in prietenii tai .. si .. ;)
in fine .. chestia cu hai sa ne ... e prea tare .. cine are curaj s-o zica si nu-si ia palme .. e tare |
Re:
Quote:
|
looooooool :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
needbrain...si ti-a placut ??? ati folosit vaselina ? :)
ontopic...santos elaboreaza la faza cu a-ti baga.... |
sa stii ca nu conteaza daca mi-a placut sau nu
parca prea i-am ajutat pe toti dar pe mine io nu m-am ajutat deloc..... deci daca as fi fost io bulangiu de la bun inceput.........altfel ar fi stat lucrurile acum |
Re:
Quote:
|
hahahaha
avantajul de a nu mai avea net acasa si de a intra de la sala:e unu langa mine care vb pe mess cu una amandoi au webcam-uri si gagiu ce face...........trage o scobeala in nas...........si apoi un scarpinat in cap........ good job dude |
ala ... ori nu gandea...
ori se gandea la faptu ca pe tipa tocmai asta o excita =)) cum se excita unele la mirosu' de transpiratie, poate asta se excita la scobeala in nas :D |
Re:
Quote:
cam ai dreptate |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning