![]() |
Re: GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION
eu nu am treaba cu ele sterg super si le am de un an si nici nu sta pe cheder stergatoru.eu cum le-am cumparat asa le-am pus nu am mai incercat sa le mai indoi pt ca se muleaza ele singure pe forma parbrizului numai ca in dreapta nu sta tot stergatoru pe parbriz dar sterge perfect nu am treaba cu ele.deci cn vrea sa isi puna sunt recomandate.
|
15 Attachment(s)
astazi am dat masina cu ceara si am facut putina ordine in ea si am dat jos ala din lunepa si stikeru logan club
|
Ai putea sa schimbi suportul de numar de pe fata , totusi nu ai fiat!
La sticker-ul de pe bara tot nu renunti? De ce nu pui un model de capace mai frumoase? Pune-ti un parasolar cu folie de 5% transparenta si mai maricel. |
parasolar va fi din autocolant .
capacele ori urmeaza altele mai frumoase , ori urmeaza jentiile vopsite alb . stickerul de pe spoiler momentan nu-l dau jos ca am prins drag de el . suportul de numar va fi schimbat cat de curand asta l-am pus ca l-am spart pe celalalt cand am dat intr-un caine . |
vad ca ai montat proiectoarele,ai gasit la magazin instalatia electrica sau o aveai pe masina...da niste detalii
app de ce nu dai jos portbagajul de sus si il pui doar cand ai nevoie. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
jante cms nu ai vrea la ea???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mai vrei volanul? |
Sal, pompa de frana e de diesel? Ca asa pare. De ce ai schimbat-o pe cea de uzina?
|
Quote:
|
Quote:
volanu momentan nu il mai iau ca tre sa imi pun si eu folie sa vopsesc masina etc.abia dupaia mai trec la int.si era vb de tereasa dela apartament ca ce drak mil dau jos si il pun in parcarea de langa masina? bafta tuturor |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning