![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Foarte reusita macheta, mult peste media solido. Garda aia minuscula arata extraordinar ... :twisted:
|
man macheta asta este superba pentru un Solido ... imi place la nebunie, culoare, decaluri tot :D
|
Clar, daca o gasesc la 1/24 bburago o s-o iau :D insa ma indoiesc de calitatea lucrarii, nici pe departe nu va fi asa de reusita precum a facut-o Solido ...
in fine, oricum deocamdata conteaza macheta ta, asa ca hai sa-mi dau cu parerea: E super tare ,am observat ca stii alege bine culorile pentru machete, dar culoarea asta vine "ca o manusa" :D Cat despre detalii, peste media Solido, exterior si motor foarte bune ! excelenta achiztie, o masina frumoasa cu o macheta pe masura |
OOOOOOO DAAAAA!!!Scuzati caps lock dar chiar era nevoie.....:shock::shock::shock: cea mai frumoasa macheta din toata colectia ta...in-afara de Mitsu:oops:...Imi place ca ai gust la machete...Chiar ma bate gandul sa iau modelul asta....dar nu am fonduri...:|oricum cand o sa am,Evo IX si Megane 3 Trophy o sa fie primele machete cumparate!!!
Iti multumesc radu_rs pentru PM! |
Ma bucur sincer ca va place macheta, este o macheta care as incadra-o ca realizare in clasa medium, in schimb, vopseaua sidefata, jantele si evacuarea se incadreaza cu succes in clasa premium.
Va multumesc tuturor pentru aprecieri. |
10 Attachment(s)
Renault Megane Trophy - 2007/2009
|
Frumoasa combinatie, iti mai trebuie un Megane 1 Anson si e completa poza de familie.
|
Quote:
On topic: o achizitie reusita, bravo! |
Quote:
Quote:
Mi-ar trebui si Maxi Megane de Anson ce-i drept. :D Merci frumos |
In sfarsit am apucat sa ma uit si eu cu atentie la Megane-ul asta nou.....e piesa de piesa. Mi se pare cel mai misto din toate modele de megane machete. Ce mult imi place...:twisted: Frumos de frumos....:rolleyes2
|
Aşa aşa , offf este superbă īntradevăr :) ! Mă bucur că ai reuşit să o iei pānă la urmă :D
|
1 Attachment(s)
merci Raducu si MDB :>
Am gasit un Megane Trophy de vanzare pe un site de specialitate, are schimbate doar jantele, se vinde la pretul de 160 Euro {[( :writers_b }]). Oara sa fie suflate cu Aur jantele? Nu-mi explic pretul exorbitant. :lalala: :bong: ii schimb si eu jantele si-l dau cu 150, probabil il voi vinde sa zic...niciodata??!!!! :evil_laug P.S una peste alta, macheta arata misto cu jantele astea. |
Jantele acelea sunt cu tot cu slick-uri si sunt destul de scumpe. In plus acesta are modificari si la sistemul de franare. Dar parca tot cere mult pe el.
|
Quote:
Mai mare rusinea pe mine, cu macheta-n fata... |
Cu adevarat exceptionala,este foarte bine realizata si isi merita toti banii(parerea mea)si in plus ...este masina preferata.sa o stapanesti sanatos
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning