![]() |
Re: E36 - 1.8 IS Limited edition
Quote:
frumoasa culoarea Boston Grun :x 8) |
termina cu prostiile si pune mana pe niste faruri cu lupa;)
|
ba sa ma suni diseara :D
|
ce aveti toti cu toba japoneza? :D
mama ce tripuri am avut ...vedeam masina cu unghiuri negative in spate. |
myky99 : termina frate cu "arogante" dastea de forum nu pun nici un far nu sunt alea o prioritate acum :)
ullise :nu am "ales" toba japoneza :) am fost la borla in mai sus de colentina putin am uitat exact cum se numeste comuna aia :D si la banii pe care ii aveam pana in 7 milioane era o toba "LW" cu 2 iesiri rotunde maricele :D dar eu sincer de firma "LW" nu am mai auzit,era o borla cu un ornament frumusel dar iesirile erau prea mici pentru gustul meu :) era un sebring care mi-a placut enorm dar din pacate era la 10 milioane :)))) si mai era un Remus care m-a incantat foarte mult avand in vedere ca era la doar 5 milioane :D:D si scria mare "made in austria" toba este originala remus si crede-ma face toti banii si se aude mortal :D:D:D mai ales in 6900 unde imi taie mie :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 dum dum dum :D s-a terminat am scos catalizatorul am lasat intermediara ei originala care era pe direct dar din pacate cred ca sau spart sitele in ea ca a cam inceput sa imi rontaie si pe decelerare =)))imi mai poneste cate o flacarica :D |
Quote:
ps.i-ai rotile prietenului tau cu pisica rosie;;)(am o slabiciune pentru bmwuri si bbs-uri:oops:) |
Quote:
trecerea de la e46 la e36 am fost fortzat de situatia financiara nu vroiam sa dau e46 aveam de gand sa pun 2.5 dublu vanos dar am lovito :) cealalta era fharngruen metallic ,nu era boston, si pisica mea trage foarte foarte bine cu rotile care le are acum p ea :D nu vreau sa le dau ca este un model foarte rar de jante,si sunt usoare;) deci intelegi tu :D |
eu spun ca ii sta f bine cu jantele pe care le are;) toba e criminala,soft are, low este ,numere ii mai trebuie :D
spor la treaba boss ;) |
Quote:
|
frate indiferent de design japoneza se aude mortal :D TOBA REMUS SE AUDE MORTAL EU LE AM PE AMANDOUA SI REMUS SI JAPONEZA :))))) TREBUIE AUZITA MASINA :D
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
mie imi place f mult cum se aude.:twisted: te salut |