![]() |
Re: Dictionar/Intrebari/Raspunsuri
Quote:
|
o intrebare: ce e body kit ??(front and rear bumper praguri si eleron) sau mai include si alte chestii???
|
Intrebare... Motorul de 1.8 e identic ca si structura(in afara de galerii si subansamble) cu cel de 1.8T la vw si audi B4?
|
din cate stiu eu sunt cam identice. diferenta e la parteade evacuare si amisie unde sa integrat turbina.
|
stie cineva sa-mi spuna cum sta treaba cu omologarea in trafic a unei masini dupa ce a suferit 'nitel' tunning?pe scurt am un opel Manta(momental cu motor de 2 L 110 CP), am vb cu niste mecanici si am aflat ca dupa niste modificari minore pot sa-mi pun pe masina un motor de 3L BMW 210 CP.intrebarea e cum pot face in asa fel incat sa nu am probl la RAR?eu am auzit niste povesti cu ceva tester din Bucuresti,cost 1500-2000 E, nu stiu exact.VA ROG AJUTATI-MA !!!!( va rog nu scrieti doar ca sa va aflati in treaba)
|
multumesc anticipat
|
daca pui roti cu diametru mai mare obligatoriu vei avea o viteza mai mare decat cea indicata pe vitzometru.
dar acum mai e soluta sa pui doar jante cu diametru mai mare si cauciuc cu talon mai mic as per total diametrul sa fie acelasi sau aproximativ acelasi si deci nu se schimba nimic. |
chiar dc sunt 'stock' va rog nu ma uitati!!!!! sa ma lamureasca cineva cu chestia aia cu omologarea.imi place la nebunie Opel manta (cel putin cum arata) dar nu e destul vreau neaparat sa o modific la performante (dispun de destui bani) HELP !!!
|
Salut vreau sa stiu si io ce motor(e) sar potrivi pe dacie ??????/// astept cat mai multe sfaturi ..>>>>>
|
ce e aia acceleratie electronica?
|
Quote:
|
care e adresa de la un garaj de tuning din Bucuresti?
Problema mea e ca peste tot am vazut masini modificate . Dar nicaieri nu am vazut o adresa de la un garaj de tuning. Intb e : Care e adresa de la un garaj de tuning din Bucuresti?
|
care poate sa ma ajute.... ce inseamna si ce rol are Quickrelease? multumesc
|
in ce context ?
"eliberare rapida" da a cui ? |
cred ca se refera la ambreiaj
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning