Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Ford Focus ST vs. VW Golf GTI (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14987-ford-focus-st-vs-vw-golf-gti.html)

riptor 09-01-07 01:43

Re: Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI

Quote:

Originally Posted by teddy (Post 675855)
si totusi de ce in reviste ST este comparat cu R32 si nu cu GTI? ati observat chestia asta? mi se pare normal ca R32-ul castiga dar se zvoneste o varianta cu adevarat sportiva si de la Ford.

aia care compara st-ul cu r 32-ul sunt dilii.asta pentru ca cei sanatosi il compara cu cine trebuie:civic type r,golf gti,megane rs,etc

pharaon 11-01-07 15:07

Quote:

Originally Posted by riptor (Post 690294)
aia care compara st-ul cu r 32-ul sunt dilii.asta pentru ca cei sanatosi il compara cu cine trebuie:civic type r,golf gti,megane rs,etc

In ultimul auto motor si sport este un test comparativ intre r32 si st! Nu cred ca sunt aia "dilii" ci au motive serioase sa le compare! Btw focusul ajunge mai repede la viteze mai mari de 100km/h decat r32! Si are si unele reprize mai bune! Iar pretul este mult mai mic pt ST!

Cataaa 14-01-07 16:31

in revista dupa 120 km/h il bate focusul grav, se zice ca este mai confortabila, mai mare, mai silentioasa inauntru, consum mai mic, mai stabila. una peste alta focus da mucu la vw :p
Focus rulz!

viper_srt10 14-01-07 19:19

sunt sigur ca st-ul face gti-ul e mult mai bun
bine acum depinde si de sofer
as vrea sa vad o cursa intre ele
sa ma conving nu de alta

PiStI 14-01-07 21:22

fratilor de unde diferenta de pret de 4000 de euro???
st incepe de la 19990, ,iar gti de la 19531??
unde e diferenta??

aleg gti, dar numai cu DSG.

bravo celor de la ford, au facut un model care bate un gti, e aproape de r32 la performante, dar ca pret e aproape de gti.
e undeva intre.
am citit undeva ca vei de la ford au marit cilindreea sa ajunga la caracteristicile vw, fals cei de la ford au montat motorul cu totul de la volvo. daca nu credeti cautati

Cataaa 16-01-07 00:04

am uitat sa specific ca eu citam din revista dintre focus st si g r32 :D

KYL 22-01-07 20:09

[QUOTE=PiStI;698414]fratilor de unde diferenta de pret de 4000 de euro???
st incepe de la 19990, ,iar gti de la 19531??
unde e diferenta??

diferenta e din accize, care la un nmotor de 2,5 sunt de 12%

de exemplu
- masina mea(Focus ST):
- Pret CIP Bucuresti(fara accize si TVA): 23.042 EUR
- Pret DDP Bucuresti(cu accize si TVA): 30.667 EUR

- masina unui prieten(VW Golf V GTI):
- Pret CIP Bucuresti(fara accize si TVA): 23.100 EUR
- Pret DDP Bucuresti(cu accize si TVA): 27.500 EUR

PiStI 22-01-07 21:33

1.unii ziceau de aceasta diferenta de 4000 de euro la pretul cip, si ziceau ca de banii aia mai bine pun una alta pe masina.
2.preturile data de mine sunt cele de referinta pt romania, si nu cele data de fiecare dealer in marte dupa puterea de cumparare a fiecarei zone. mai pun pe ele vreo 1000-2000 ca nu se duce snobu' de roman, (nu ma refer la tine, nu o lua personal) in alta parte sa cumpere mai ieftin, daca s-ar putea ar cumpara de la mall sa-l vada toata lumea cand ia masina.
3.de unde accize. a apus vremea accizelor. vivat la taxa de prima inmatriculare.

MARI_NSL 22-01-07 21:51

aleg GTI-ul.mai marfa

b_13_wrc 03-02-07 21:38

am citit tot ce s-a zis aici pt ca vreau si eu sa-mi achizitionez o masina benzina turbo si ca sa fiu sincer imi place mai mult Focus ST decat GTI din mai multe motive.....primul si printre cel mai important este pretzul mai mic la ST mai este si aspectu care dupa parerea mea este peste GTI putere mai mare fiabilitate dak ne gandim ce masini sport a facut fordu (GT) si ce masini sport a facut vw dar un minus de care st sigur este ca are un consum mai mare decat vw pt ca este 2.5....... Chiar vreau si eu o parere de al cineva care a mers cu ST. Multumesc

George_P. 04-02-07 00:49

Unde vezi tu omule pret mai mic la ST :?: :?: :?: :?:

Quote:

Originally Posted by PiStI (Post 698414)
(Focus ST):
- Pret DDP Bucuresti(cu accize si TVA): 30.667 EUR

(VW Golf V GTI):
- Pret DDP Bucuresti(cu accize si TVA): 27.500 EUR

Bogdan_mb 04-02-07 04:45

Quote:

Originally Posted by b_13_wrc (Post 729667)
am citit tot ce s-a zis aici pt ca vreau si eu sa-mi achizitionez o masina benzina turbo si ca sa fiu sincer imi place mai mult Focus ST decat GTI din mai multe motive.....primul si printre cel mai important este pretzul mai mic la ST mai este si aspectu care dupa parerea mea este peste GTI putere mai mare fiabilitate dak ne gandim ce masini sport a facut fordu (GT) si ce masini sport a facut vw dar un minus de care st sigur este ca are un consum mai mare decat vw pt ca este 2.5....... Chiar vreau si eu o parere de al cineva care a mers cu ST. Multumesc

ce caterinca ... "un minus de care st sigur este ca are un consum mai mare decat vw pt ca este 2.5" ... :-) :-) ... unde a ajuns si versusul asta :rolleyes2 :rolleyes2

daca vrei un indiciu : golf 5 1.9tdi , e turbo, un cip iti da un plus acceptabil, iar consumul e ok....

b_13_wrc 04-02-07 11:50

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 729969)
ce caterinca ... "un minus de care st sigur este ca are un consum mai mare decat vw pt ca este 2.5" ... :-) :-) ... unde a ajuns si versusul asta :rolleyes2 :rolleyes2

daca vrei un indiciu : golf 5 1.9tdi , e turbo, un cip iti da un plus acceptabil, iar consumul e ok....

am masina TDI acum care are mai multe modificari decat un cip dar vreau ceva mai performant si m-am gandit la focus ST....

b_13_wrc 04-02-07 11:51

Quote:

Originally Posted by George_P. (Post 729865)
Unde vezi tu omule pret mai mic la ST :?: :?: :?: :?:

dak intri pe www.mobile.de ai sa vezi ce pretz are un ST nou si ce pretz are un vw nou.....

mercut 04-02-07 12:18

Quote:

Originally Posted by b_13_wrc (Post 730208)
dak intri pe www.mobile.de ai sa vezi ce pretz are un ST nou si ce pretz are un vw nou.....

tu de brosuri ai auzit? du-te si tu la ford si la vw si dupa ne zici si noua care e mai scump

All times are GMT +2. The time now is 07:13.

- Copyright 2026 4Tuning