![]() |
Re: Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI
Quote:
|
Quote:
|
in revista dupa 120 km/h il bate focusul grav, se zice ca este mai confortabila, mai mare, mai silentioasa inauntru, consum mai mic, mai stabila. una peste alta focus da mucu la vw :p
Focus rulz! |
sunt sigur ca st-ul face gti-ul e mult mai bun
bine acum depinde si de sofer as vrea sa vad o cursa intre ele sa ma conving nu de alta |
fratilor de unde diferenta de pret de 4000 de euro???
st incepe de la 19990, ,iar gti de la 19531?? unde e diferenta?? aleg gti, dar numai cu DSG. bravo celor de la ford, au facut un model care bate un gti, e aproape de r32 la performante, dar ca pret e aproape de gti. e undeva intre. am citit undeva ca vei de la ford au marit cilindreea sa ajunga la caracteristicile vw, fals cei de la ford au montat motorul cu totul de la volvo. daca nu credeti cautati |
am uitat sa specific ca eu citam din revista dintre focus st si g r32 :D
|
[QUOTE=PiStI;698414]fratilor de unde diferenta de pret de 4000 de euro???
st incepe de la 19990, ,iar gti de la 19531?? unde e diferenta?? diferenta e din accize, care la un nmotor de 2,5 sunt de 12% de exemplu - masina mea(Focus ST): - Pret CIP Bucuresti(fara accize si TVA): 23.042 EUR - Pret DDP Bucuresti(cu accize si TVA): 30.667 EUR - masina unui prieten(VW Golf V GTI): - Pret CIP Bucuresti(fara accize si TVA): 23.100 EUR - Pret DDP Bucuresti(cu accize si TVA): 27.500 EUR |
1.unii ziceau de aceasta diferenta de 4000 de euro la pretul cip, si ziceau ca de banii aia mai bine pun una alta pe masina.
2.preturile data de mine sunt cele de referinta pt romania, si nu cele data de fiecare dealer in marte dupa puterea de cumparare a fiecarei zone. mai pun pe ele vreo 1000-2000 ca nu se duce snobu' de roman, (nu ma refer la tine, nu o lua personal) in alta parte sa cumpere mai ieftin, daca s-ar putea ar cumpara de la mall sa-l vada toata lumea cand ia masina. 3.de unde accize. a apus vremea accizelor. vivat la taxa de prima inmatriculare. |
aleg GTI-ul.mai marfa
|
am citit tot ce s-a zis aici pt ca vreau si eu sa-mi achizitionez o masina benzina turbo si ca sa fiu sincer imi place mai mult Focus ST decat GTI din mai multe motive.....primul si printre cel mai important este pretzul mai mic la ST mai este si aspectu care dupa parerea mea este peste GTI putere mai mare fiabilitate dak ne gandim ce masini sport a facut fordu (GT) si ce masini sport a facut vw dar un minus de care st sigur este ca are un consum mai mare decat vw pt ca este 2.5....... Chiar vreau si eu o parere de al cineva care a mers cu ST. Multumesc
|
Unde vezi tu omule pret mai mic la ST :?: :?: :?: :?:
Quote:
|
Quote:
daca vrei un indiciu : golf 5 1.9tdi , e turbo, un cip iti da un plus acceptabil, iar consumul e ok.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tu de brosuri ai auzit? du-te si tu la ford si la vw si dupa ne zici si noua care e mai scump |
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning