![]() |
Re: Masini scumpe din Oradea
nush de ce ...da` nu ma incanta deloc :)
|
Re: Masini scumpe din Oradea..
Marfa Pontiaku tau lam vazut de multe ori prin oradea :X :D
|
Am vazut si eu mustangul ala .. era oprit de politie.. :)) acolo cum se merge inspre bors.. :P
|
DACA VA UITATI IN FATA LA MINE LA MAGAZIN GASITI:
1-LIMUZINA CADILAK 2-CRYSLER SEBRING 2006 3-----ASTA E SPUMAAAA VINEEE UN FORD GT DIN 1971!!!!!!RARITATEEE AVEM IN ASTEPTARE O LIMUZINA DE 14 M!!!!!!!!l:):):):):) |
Sandule la astea vrem sa vedem si noi niste poze... ce zici ne poti ajuta? :)
|
mergi in fata la el la magazin si ai avantaju sa intri in ele nu doar sa le vezi :) daca ii sandu intr`o dispozitie buna poate le si conduci :D . glumeam doar
|
Lllooolll...
|
luna asta totul se dubleaza :):):) daca am o limuzina acum, luni vine si a doua :) mai mi s-a programat un mercedes GL jeepul asta nou la care s-a mai anuntat inca o raritate desata :):) deci 2-2 :):)
|
Salut.
Sunt ale tale ? Limuzinele le inchiriezi ? Daca da,ce pret ? |
Quote:
|
am si eu o curiozitate, aceea lunga care e acum acolo in fata ii cabrio ? :D
|
:)) nu wtcvictim :) da arata tare plafonu ala :D
|
Quote:
nu e cabrio doar are un material exact ca de cabrio ;) |
da sandu , de limo :D , chiar ca arata tare materialul ala
|
crazy tuning & sound identity --> limuzina de lux crazy cu sunet imaculat' :)) aia da treaba... m`am uitat si eu in limuzina aia... pffffffff.... incape acolo o clasa intreaga de elevi de la eminescu cu tot cu eleve... :d si on topic.... mustangu ala "Shelby" sta pe langa mine... in cantemir in spate la fostu gym mar strong... sotu doamnei are un 300c si ea ... saraca... 500 gt :)) ce tare nu? oricum ii da si gagica in freza la masina... am urmarit`o de cateva ori... aaaaaaaa ... sunetu de la tobe...sparge ... foarte grav.... !!sa fac poze? numa la comanda fac... 10 ron + tva va costa =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning