![]() |
Re: Masinile voastre desenate de noi
pai o sa incerc sa refac rotile...sa vad cum stau cu timpul...ma bucur ca iti place;) k altfel ar fii fost in zadar munca mea:-) mai astept si alte masini
|
dak vrei sa mai desenezi ceva am eu o rugaminte pt tine... p topicul "masinile voastre modificate de noi" ... a postat un baiat "mutica" o dacie... incearca sa o faci p aia k asteapta saracu de nust knd :)
|
Fac eu dacia 1100 :D
|
nu dacia aia mah ... uite aici https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2175
|
A merci Ace am citit eu stramb .... :D Am sa le fac pe ambele .... ca sa ii impac pe amandoi ...:D
|
cum vrei ... numai sa-ti ajunga timpul :)
|
nu cred ca ma bag la dacie...nu ma atrage ideea:sad:
|
pai tocmai asta e problema... nimeni nu e atras de masina... si saracu isi facuse si el sperante k o sa io faca cineva :p hai k nu e asa rea... dak as avea timp as face eu ceva
|
pai fa ti timp:D bineeeeeee....daca o sa mi gasesc si eu timp o sa incerc sa o fac
|
what a kind soul u have :) .... crezi k eu n-as vrea sa am timp si d altceva dekt sc ... sper sa postez si eu in seara asta c mai am p aici
|
Fac eu dacia dupa cum am mai si spus ... Dar imi ia ceva timp ...:D
Am ideei prea complexe pentru o dacie ...:rolleyes2 |
4 Attachment(s)
presupun k fata bmw-ului o mai tineti minte... in completare ... spatele :P ... plus un transporter pentru un vecin si o skitza cu un ..... va las p voi sa ghiciti c e ... facuta in cateva minute azi pentru un amic
|
daca nu te atrage dacia....un oltcit stock ? sau opelul astra ce a fost pe la pagina 20-21 :D daca nu iti plac masinile romanesti :D :P .
|
BMW-ul e misto Ace ... am mai zis-o ...
VW Van e super misto... Puteai sa ii dai putina culoare si era super tapan ...8) Iar ultima banuesc ca e un Peugot 206, cel putin asa pare ... Orcum nu s-a bucurat de o finisare eficienta ...:D crec' erai obosit sau plictisit cand l-ai terminat :D:D:D |
bine....o sa fac opelul...si asa am mai promis cuiva ca i fac o calibra si o tigra....gama opel sa fie atunci:lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning