Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

Criwar 22-05-06 13:33

Re: discutii Satu Mare

k imi apare kt o poza de 640X480...si ma streseaza si nu am program sa o fac micuta..
+...park ziceai k nu is inscris in NLRT...atunci de ce sa imi pun logo-ul...dak eu am trimis mailu de ceva luni bune...si tu zici k nu sunt inscris atunci...sry...dar m-am cam suparat pt faza asta...plus k am fost sg kre a venit la intalnire si nu cunostea pe nimeni...

Criwar 22-05-06 13:42

nu e vb k imi pare rau...k a fost mijto..k ne-am strans...makr catusi de putin...m-a deranjat faza k eu ti-am trimis mail cu mult timp in urma...si credeam k is in club...si acuma ai zis k eu nu is inscris...k tre sa trimit mail....asta e toata faza...
dak e pana acolo si ma primiti o sa scriu alt mail sa fie toti fericiti...dah nu imi place knd unii is exclusi...si nu imi place k este club si nu este nici o miscare

Criwar 22-05-06 13:53

ok...ma bucur k ne-am inteles :D...trimitemi o poza de aia mica cu NLRT...sa mi-o pun la semnatura...

Criwar 22-05-06 14:34

mc...multumit? :D

Criwar 22-05-06 14:36

Quote:

Originally Posted by juana_man
nu e vb k nu am avut mailu de la u....eu is director marketing la o firma cu peste 2000 de angajati si....nu prea am timp de altceva cateodata.am uitat k mi-ai trim si u mail!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dupa aia am avazut in agenta de la tel k am si nr tau!!!!!!!!! asta inseamna k si u miai trim mail! si sa stii k esti binevenit in nlr. cat despre intalniri.... sincer astept sa-mi termin si eu masina si p urma... vor fi mai multe chestii.

diiik...ce firma are asa multi angajati in SM? :)...eu cunosc numai una...saracu de tine...ii cunosti pe toti? :P

2 fast 4 U 22-05-06 14:42

re fratilor ce mai faceti?????cam de mult nu v-am mai vizitat:((felicitari pentru comunitate,juana tot respectu.De nu veneai u cu ideea nu stiu cand s-ar fi apucat careva:)nu ati auzit careva se va face ceva de zilele orasului???ceva liniutze???oficiale binenteles (sau neoficiale);)

Byrons13 22-05-06 15:25

bre, nu stiu si pace
poate la prima intilnire, imi dai in scris. ca nu ma stiu la calc. si basta.

Alex2Fast4U 22-05-06 16:29

hey... raul.. eu nu fac mishto de nimeni si critic pe nimeni.. dak nu observi am bagat un smile dupa.. sa nu se supere omu`... nu tre sa faci comedii ... peace 2 all...

raul_rebelul2005 23-05-06 00:25

Bine esti amu Alex.....pwla mii.....mai juana_man cand imi areti filmuletu care l-am facut???Ati fost careva la Oradea in weekend???juana_man nici la tel.nu mai stii raspunde,te-am tot sunat si cautat da nimeni nimik.....iara in 13-14 nu o fost nimik asa cum sa prezis.....fain ce sa zic.....pa.

raul_rebelul2005 01-06-06 22:36

Salutare,vad ca nimeni nimik....nici un comentariu,cam ocupati sunteti toti:)vine careva la Oradea in weekend???Ne vedem acolo....numa bine si aveti grija de voi.....pa pa..

veveve 13-06-06 10:43

salut.am si eu o propunere;chiar ar fi imposibil sa organizam si noi la aeroport niste liniute?
careva tot trebuie sa aiba niste pile la aeroport nu?

Byrons13 14-06-06 07:34

@ VEVEVE: nu stiu daca au rezolvat oamenii traseul de la aeroport, dar daca nu, nu iti recomand sa intri la liniute pe acolo, s-ar putea sa iti lasi gume si jante pe acolo mai rpd decit iti inchipui.

veveve 14-06-06 10:01

pai atunci ....stiu eu alt traseu ....o strada proaspat facuta ,unde nu iti rupi nimik si nici nu deranjezi pe nimeni...

holdo 16-06-06 09:08

unde au disparut raul....benny? nu ati auzit nimic de ei?

Byrons13 16-06-06 09:31

nici gind, strada. auzi acolo. numai un copil sa imi sara dintr-o curte imi mai trebuie. nu multumesc.:) voi sta acasa sa ma dau pe simulator:))

All times are GMT +2. The time now is 00:18.

- Copyright 2026 4Tuning