![]() |
Re: discutii Satu Mare
k imi apare kt o poza de 640X480...si ma streseaza si nu am program sa o fac micuta..
+...park ziceai k nu is inscris in NLRT...atunci de ce sa imi pun logo-ul...dak eu am trimis mailu de ceva luni bune...si tu zici k nu sunt inscris atunci...sry...dar m-am cam suparat pt faza asta...plus k am fost sg kre a venit la intalnire si nu cunostea pe nimeni... |
nu e vb k imi pare rau...k a fost mijto..k ne-am strans...makr catusi de putin...m-a deranjat faza k eu ti-am trimis mail cu mult timp in urma...si credeam k is in club...si acuma ai zis k eu nu is inscris...k tre sa trimit mail....asta e toata faza...
dak e pana acolo si ma primiti o sa scriu alt mail sa fie toti fericiti...dah nu imi place knd unii is exclusi...si nu imi place k este club si nu este nici o miscare |
ok...ma bucur k ne-am inteles :D...trimitemi o poza de aia mica cu NLRT...sa mi-o pun la semnatura...
|
mc...multumit? :D
|
Quote:
|
re fratilor ce mai faceti?????cam de mult nu v-am mai vizitat:((felicitari pentru comunitate,juana tot respectu.De nu veneai u cu ideea nu stiu cand s-ar fi apucat careva:)nu ati auzit careva se va face ceva de zilele orasului???ceva liniutze???oficiale binenteles (sau neoficiale);)
|
bre, nu stiu si pace
poate la prima intilnire, imi dai in scris. ca nu ma stiu la calc. si basta. |
hey... raul.. eu nu fac mishto de nimeni si critic pe nimeni.. dak nu observi am bagat un smile dupa.. sa nu se supere omu`... nu tre sa faci comedii ... peace 2 all...
|
Bine esti amu Alex.....pwla mii.....mai juana_man cand imi areti filmuletu care l-am facut???Ati fost careva la Oradea in weekend???juana_man nici la tel.nu mai stii raspunde,te-am tot sunat si cautat da nimeni nimik.....iara in 13-14 nu o fost nimik asa cum sa prezis.....fain ce sa zic.....pa.
|
Salutare,vad ca nimeni nimik....nici un comentariu,cam ocupati sunteti toti:)vine careva la Oradea in weekend???Ne vedem acolo....numa bine si aveti grija de voi.....pa pa..
|
salut.am si eu o propunere;chiar ar fi imposibil sa organizam si noi la aeroport niste liniute?
careva tot trebuie sa aiba niste pile la aeroport nu? |
@ VEVEVE: nu stiu daca au rezolvat oamenii traseul de la aeroport, dar daca nu, nu iti recomand sa intri la liniute pe acolo, s-ar putea sa iti lasi gume si jante pe acolo mai rpd decit iti inchipui.
|
pai atunci ....stiu eu alt traseu ....o strada proaspat facuta ,unde nu iti rupi nimik si nici nu deranjezi pe nimeni...
|
unde au disparut raul....benny? nu ati auzit nimic de ei?
|
nici gind, strada. auzi acolo. numai un copil sa imi sara dintr-o curte imi mai trebuie. nu multumesc.:) voi sta acasa sa ma dau pe simulator:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning