![]() |
Re: viteze maxime cu cielo
nu am turometru. masina e cheala.e adusa din libia de un vecin de la care am luat-o. oricum as vrea sa ne intalnim in week-end si atunci vedem toti ce si cum.
|
dar in mod normal ar trebui sa aiba 1700-2000 rot/min. teoretic nu?? sau gresesc?
|
are vreo 3000
|
Mai B-10-YBR (BIF) cum sa ai frate 1700-2000 de ture la 120 km/h ce mergeai cu masina lu tactu adica diesel???
|
3100 ture cred.
|
in treapta a 5-a la 2000 de ture un cielo normal are fix 90km la ora.
la 6000rpm in a 3-a ai fix 140 in a 4-a la 6000 ai 180 |
Quote:
|
a 5-ai foarte puturoasa, rar ii dau 5, cand ma duc la consum
si ai sa fi uimit dar este chiar asa :D |
a IV-a am mers 160 dar stiu ca merge si mai mult dar nu am vrut sa se plafoneze. dacia nu tre sa dai explicatii ca asa este dar NWZeu este Toma Necredinciosu nu crede nimic nici daca ii arati. nu crede 95-100 cu a II-a nu crede nimik
|
100 in a 2-a nu prinde nici sa ai un camion in fata care sa sparga vantul, 92 cam in cel mai bun caz.
Vitezele max la cielo pe trepte sunt cam asa: 1- 59-60km/h, 2- 90-92km/h, 3- 140km/h, 4- 172km/h, Pt a schimba "de liniutze" merge cam asa: 1- 55km/h, 2- 85km/h, 3- 135km/h, |
uitati aici .....faza cu 0-100km/h
https://www.youtube.com/watch?v=IaWKAM9_66g |
130 si ceva de km/h in 18 sec binisor
|
cu 2 mai mergea umpic si cu 3 asemenea.
poate difera de la masina la masina dar a mea merge 100 cu 2 si 140 cu 3 |
Quote:
YBR - ai mult tupeu si abia astept sa te cunosc asta daca ne vom si intalni si nu vei evita invocand pretexte - a nu se intelege ca omu' mi-a aratat ceva cum sustine, nici macar nu a avut bunul simt sa apara sau sa sune, a trecut mai mult de 1 saptamana .... m-am lamurit ca imi bateam gura degeaba cu el si cu sincroanele facute zob si tot vroiam sa incerc, dar ...... nu are rost, orice alta "invitatie" o voi refuza politicos si public .... @Dacia - tu ori ai ceva la kilometraj de indica eronat ori .... eu nu am sa postez pe acest thread pentru ca s-a transformat intr-un circ SF la care nu o sa mai fiu partas ..... daca cineva are "treaba" cu mine sau vrea sa discute civilizat voi continua si aici dar in special pe PM, salutari tuturor posesorilor de Cielo, drum liber si numai bine. |
cate comentarii pt un motor de 1.5
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning