Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/139794-e36-66fly-visul-meu-devine-incet-realitate.html)

Zuky 22-02-10 23:35

Re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate

S-au folosit de un db metru mare si alb vineri seara in parcare....

daflyer_oradea 23-02-10 07:07

:)) da, la asta nu m-am gandit neaprat, dar,...are dreptate Zuky intr-un fel.

daflyer_oradea 27-02-10 21:52

pfuuu...sunt excesiv de nervos pe drumurile astea ordinare si pline pline de gropi, ploaia continua din ultimele 24 de ore m-a scos din sarite, si daca am "reusit" sa indoi jantele de pe fata, ...
in plus, am descoperit vineri o mica "scurgere" de benzina, ciudat dar...la rece, imi curgea conducta de retur. Doar cand era motorul rece...destul de mult in schimb. cred ca o sa mai scada consumul, tot am zis eu ca e prea mare totusi...Oricum problema e rezolvata, si urmeaza placutele, discurile de frana (cred ca pun Zimmermann ventilate si perforate + placute TRW sau EBC), ar trebui sa schimb si simeringul de la cardan ca...putin putin curge si ala, si sa refac tobele sub masina, ca parca incep sa dea semne de oboseala. In plus, cred ca decat silencere mai bine pun u amortizor intermediar si acceleratoare de gaze...

dupa nunta, ca pana atunci nu am bani,mai trebuie sa refac si spoilerul fata si aripa dreapta, si probabil si spoilerul spate si sa dea Bogdan cu epoxi finalele.tapiteria o voi face la Nelu...nu merita munca de 2 ani la masina un interior care sa nu fie pe masura, si cum Nelu e cel mai bun tapiter pe care il stiu...

DaBotta 27-02-10 22:34

Cu nelu numa rabdarica sa ai. Cum ai reusit sa indoi rotile ma ? ale mele stau bine mersi sus in pod. Dupa ce imi vopsesc masina , si o las si mai jos , cred ca imi dau foc daca fac ceva cu ele. O sa trec pe mod 40 la ora ;))

Eu momentan is la arieseni , nu ai vrea sa sti prin ce a trecut masinaria pana aici , doamne fereste ce drum , stateam si ma uitam pe unde sa le mai evit , pe nicaieri ca era plin plin.
Maine inapoi la drum , pfiu deja mi groaza

BMnWA 28-02-10 00:30

nu stiu cat de bun tapiter este dar sigur nu scoate un interior recaro cu piele pe marginea scaunelor cum in rubrica piese de ocazie. Ar trebui sa faci un efort pentru interiorul ala daca vrei ceva deosebit.

EvLSant0S 28-02-10 01:09

la 4tdays ajungi ? :)

Flo_lancer 28-02-10 01:48

@ nwa, nu fi chiar asa de sigur :D :P
@ santos cu drumurile noastre? mai greutz.....

daflyer_oradea 28-02-10 18:50

nu ajung la 4t days, din mai multe motive, principalul ar fi ca nu am bani, al doilea ca nu prea cred ca as avea pe unde sa ajung in bucuresti decat daca invat FLY-ul sa zboare !?, iar celelalte refuz sa le mentionez aici :)):))=))

BMnWA...ce interior? :)
PS nu il subestima pe Nelu tapiteru'...are acum un client cu Porsche Cayman nou noutz, omu a preferat a cumpere masina cu interior nepersonalizat de Porsche, dar nu din lipsa de bani, cu pentru ca vrea sa ii faca Nelu interiorul...asta cred ca spune destul de multe. Si nu e singurul client cu asa ceva...

BMnWA 28-02-10 22:49

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 3132713)
PS nu il subestima pe Nelu tapiteru'...are acum un client cu Porsche Cayman nou noutz, omu a preferat a cumpere masina cu interior nepersonalizat de Porsche, dar nu din lipsa de bani, cu pentru ca vrea sa ii faca Nelu interiorul...asta cred ca spune destul de multe. Si nu e singurul client cu asa ceva...

da,nu cunosc meseriasul dar eu inca nu am vazut interior facut de mana romanului sa fie mai perfect decat lucratura de fabrica, fie ea facut pe bmw in anii 90.. In idee vroiam sa subliniez ca lucrul original de fabrica e mereu in fata la calitate.

daflyer_oradea 01-03-10 07:06

da, sunt de acord, dar nu gasesc ceva absolut tipla pt e36 coupe, si oricum fetele de usi sunt refacute...deci nu se vor potrivi celelalte.

mai caut Hurricane, dar...rabdare...inca putina rabdare...

PS rotile nu sunt sigur ca le-am indoit, dar...ramane de vazut cand ma duc la vulcanizare sa "arunc" o privire. Am fost si eu ieri pe drumul respectiv, si mi-a fost mila de pick-up truck, efectiv m-a durut mana care am tinut-o tot timpul pe volan. Ala nu e drum, e o succesiune interminabila de gropi...

BMnWA 01-03-10 10:53

rabdare este , mai lipsesc scaunele :) succes

daflyer_oradea 02-03-10 16:45

se gasesc ele si scaunele daca trebuie...cand e momentul lor...

BMnWA 02-03-10 16:57

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 3139364)
se gasesc ele si scaunele daca trebuie...cand e momentul lor...

cotiera te mai intereseaza ?

daflyer_oradea 02-03-10 21:40

da, o sa ma intereseze,...dar trebuie sa primesc 100 de euro de undeva, si atunci o sa o cumpar...

BMnWA 02-03-10 21:50

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 3140609)
da, o sa ma intereseze,...dar trebuie sa primesc 100 de euro de undeva, si atunci o sa o cumpar...

ok,pai mai povestim :) ai grija la gropi

All times are GMT +2. The time now is 19:11.

- Copyright 2026 4Tuning