![]() |
Re:
Quote:
Despre tartor ......... sa vedem cu ce apareti, va urez succes si va doresc ce imi doresc si mie - un Skyline de vreo 1000 de caluti.................. :) |
apropo d intreceri p strazi .. voi atzi vazut ce nebunie a fost zilele astea prin mamaia .. prin orash ... tobe .. urlete . .muzica .. liniutzee .. scartzait`uri ... a fost nebunie .. imi zicea un topv ... k atunci cand a plecat d la curse ... a fost cel mai mare bahouse posibil p drum :) ... bmw`uri .. dacii ... hiunday ... toyota . skode .. nebunie totalaaa :)
|
Psycho da ti-a zis Andrei faza cu vento de duminica dimineata....... :?:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
noi toti baietii buni!
ZIi la lumea ERY cum a fost cu drumu cand am plecat toti de la noi de la cabana din fatza de inviere atunci cand am fost la Aqua MAgic!ce bahaus a iesit pe drumu spre cta si inapoi!a fost cea mai reusita seara sa moara cheacha!super tare sa tot facem weckenduri dastea!SA TRAIASCA MR-ul!
|
Frate da ce liniste e in oras de cand s-a terminat cu nebunia de 1 mai.... nu-mi vine sa cred .....m-am bagat la cotetz si beu :)))
|
Re:
Quote:
no race u ? |
Pai si-au bagat masinile la \" rezolvat \" dupa toate \" incidentele \" care au avut loc in peioada 01.05 - 03.05 ... Nasol moment .
|
Re:
Quote:
pardon ... in leg cu revansa ... te contrazic ... daca stau bine sa ma gandesc .. cred ca e 1 - 1 .... nu e cineva in avantaj ... si cum zicea si cineva mai sus ... tartori ... hhhmmm ... !!! nu prea sunt ... si cat de curand o sa apara altceva mai tare in c`ta ... oricum ... am vazut ceva .. ce mi`a lasat un gust amar de la asa zisu` tartor ... si nu pot sa zic ... ca nu e frumos ... mai bine tin pt. mine ... si pt. cine stie ce !!! :) |
YO SI CU PRIETENUL MEU BAHUS SUNT TARTORUL VOSTRU. gOGULE PROBLEME? :))))))))))))
|
DMX ROUTE HERE
|
Re:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
despre cine e vb ... ehm .. o sa vada lumea constantei asta ... :) |
Zi frate ... de cine te feresti ?
Da-o pe bune aici ! |