Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   intreceri pe strazi (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1372-intreceri-strazi.html)

ERY 03-05-05 11:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
ery si eu am yis ca in cursa a facut SAD dar dupa gnt a facut pe toata lumea cu care sa dat . iar despre tartor o sa apara in curind .cel mai mai bine tyinem parererile cu tartorii intre noi ca sa nu mai avem iar o cearta .
respect

Parerea mea am zis deja care este si nu cred ca am motive sa o tin pt mine. Eu nu ma cert cu nimeni decat dc vrea cineva neaparat. :wink: Despre Sad si Gnt ......asteptam revansa nu??
Despre tartor ......... sa vedem cu ce apareti, va urez succes si va doresc ce imi doresc si mie - un Skyline de vreo 1000 de caluti.................. :)

Psycho 03-05-05 11:42

apropo d intreceri p strazi .. voi atzi vazut ce nebunie a fost zilele astea prin mamaia .. prin orash ... tobe .. urlete . .muzica .. liniutzee .. scartzait`uri ... a fost nebunie .. imi zicea un topv ... k atunci cand a plecat d la curse ... a fost cel mai mare bahouse posibil p drum :) ... bmw`uri .. dacii ... hiunday ... toyota . skode .. nebunie totalaaa :)

ERY 03-05-05 11:59

Psycho da ti-a zis Andrei faza cu vento de duminica dimineata....... :?:

Psycho 03-05-05 12:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"

nuh .. zi zi ... eu shtiu doar faza cu 28 pol care era p langa noi :) ... atunci cand am fost sa ne dam .. atat .. zi despre ce e vb ?!!?

ERY 03-05-05 12:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

nuh .. zi zi ... eu shtiu doar faza cu 28 pol care era p langa noi :) ... atunci cand am fost sa ne dam .. atat .. zi despre ce e vb ?!!?

.........Iti zic in particular................... :roll:

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 04-05-05 19:09

noi toti baietii buni!

ZIi la lumea ERY cum a fost cu drumu cand am plecat toti de la noi de la cabana din fatza de inviere atunci cand am fost la Aqua MAgic!ce bahaus a iesit pe drumu spre cta si inapoi!a fost cea mai reusita seara sa moara cheacha!super tare sa tot facem weckenduri dastea!SA TRAIASCA MR-ul!

D_M_X 04-05-05 21:56

Frate da ce liniste e in oras de cand s-a terminat cu nebunia de 1 mai.... nu-mi vine sa cred .....m-am bagat la cotetz si beu :)))

Psycho 04-05-05 23:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
Frate da ce liniste e in oras de cand s-a terminat cu nebunia de 1 mai.... nu-mi vine sa cred .....m-am bagat la cotetz si beu :)))

bah io me duk sambata la gratar si beu atunci :)

no race u ?

JKV 05-05-05 00:44

Pai si-au bagat masinile la \" rezolvat \" dupa toate \" incidentele \" care au avut loc in peioada 01.05 - 03.05 ... Nasol moment .

-=X-Team=-82-MDN 05-05-05 00:50

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
ery si eu am yis ca in cursa a facut SAD dar dupa gnt a facut pe toata lumea cu care sa dat . iar despre tartor o sa apara in curind .cel mai mai bine tyinem parererile cu tartorii intre noi ca sa nu mai avem iar o cearta .
respect

Parerea mea am zis deja care este si nu cred ca am motive sa o tin pt mine. Eu nu ma cert cu nimeni decat dc vrea cineva neaparat. :wink: Despre Sad si Gnt ......asteptam revansa nu??
Despre tartor ......... sa vedem cu ce apareti, va urez succes si va doresc ce imi doresc si mie - un Skyline de vreo 1000 de caluti.................. :)

pardon ... in leg cu revansa ... te contrazic ... daca stau bine sa ma gandesc .. cred ca e 1 - 1 .... nu e cineva in avantaj ... si cum zicea si cineva mai sus ... tartori ... hhhmmm ... !!! nu prea sunt ... si cat de curand o sa apara altceva mai tare in c`ta ... oricum ... am vazut ceva .. ce mi`a lasat un gust amar de la asa zisu` tartor ... si nu pot sa zic ... ca nu e frumos ... mai bine tin pt. mine ... si pt. cine stie ce !!! :)

BlueEyes 05-05-05 01:08

YO SI CU PRIETENUL MEU BAHUS SUNT TARTORUL VOSTRU. gOGULE PROBLEME? :))))))))))))

BlueEyes 05-05-05 01:09

DMX ROUTE HERE

X-Ray-Eyes 05-05-05 01:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"
... si cat de curand o sa apara altceva mai tare in c`ta ... oricum ...

Decat 555 ??? :hahano:

Quote:

oricum ... am vazut ceva .. ce mi`a lasat un gust amar de la asa zisu` tartor ... si nu pot sa zic ... ca nu e frumos ... mai bine tin pt. mine ... si pt. cine stie ce !!! :)

Despre cine e vorba :?:

-=X-Team=-82-MDN 05-05-05 01:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Quote:

... si cat de curand o sa apara altceva mai tare in c`ta ... oricum ...

Decat 555 ??? :hahano:

Quote:

oricum ... am vazut ceva .. ce mi`a lasat un gust amar de la asa zisu` tartor ... si nu pot sa zic ... ca nu e frumos ... mai bine tin pt. mine ... si pt. cine stie ce !!! :)

Despre cine e vorba :?:

decat 555 nu cred ... dar .. o sa fie destul de aproape ... :)

despre cine e vb ... ehm .. o sa vada lumea constantei asta ... :)

X-Ray-Eyes 05-05-05 02:06

Zi frate ... de cine te feresti ?
Da-o pe bune aici !

All times are GMT +2. The time now is 21:11.

- Copyright 2026 4Tuning