![]() |
Re: E92 - 325 - DJ 89 SMY - New car
2 Attachment(s)
+ 2 :-)
|
da cu banda dublu adeziva sau coborat mai jos :)
|
Quote:
Te inseala rotile negre , si masina in general prea neagra si nu iti dai seama dar e foarte lasata daca te uiti atent. Daca o sa ai o masina lasata ,in 2 zile te saturi de LASAT si de tot ,iti doresti roti pe 17 si ridicata , pentru ca e un cosmar sa mergi incordat si atent , si la cat de atent mergi sunt multe situatii cand nu poti sa eviti si tot iei gropi . Ai masina marfa lasata ,dar cand schimbi 2 cauciucuri pe 19 pe luna iti cam vine sa o ridici. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Eu zic sa o lasi asa, este absolut superba masina ... e coborata exact cat trebuie ....daca pui jantele de fabrica o sa arate ca orice E92 pe care il vad zilnic prin Bucuresti ... Suspensia nu se lasa ESTE SPORT , diferenta este enorma de la ce ai avut tu probabil stock daca spui ca acum este rigida ...Felicitari pt. masina este senzatie :peace:
|
Quote:
|
Stiu ce spui si pe mine ma doare sufletul cand vad in ce hal au ajuns strazile astea pline de gropi :rolleyes2.... suspensia nu se va lasa, doar bucsile se vor uza ceva mai repede si atunci vei avea senzatia ca "se lasa" cu suspensie sport masina nu mai are balans aprope deloc spre deosebire de stock, dar daca faci drumuri dese afara din oras masina o sa fie cu totul alta in curbe si nu numai :dance: ....iti vad zambetul de pe fata :D 8) :twisted:
|
Quote:
|
gata masina :P e inapoi la ea acasa,totu e ok,au iesit mai bine decat ma asteptam,nu mai e zgariata numai e indoita pe nicaieri,de vopsit le`au vopsit bine,suspensia sta bine dar cam rigida :P \:D/
|
asteptam mai multe poze , dar dupa ce se face vremea mai frumoasa ! ca acum lasa de dorit ...
|
Quote:
|
Quote:
:lol: lool:shock: , in nici un caz masina , eu ma refeream la vreme !! |
10 Attachment(s)
poze noi :P ca siasa ziceatzi ca nu am mai pus de mult ,sper sa va placa,va dati si voi cu parerea:P
|
10 Attachment(s)
...partea 2ua
|
5 Attachment(s)
....partea a 3ea :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:15. |
- Copyright 2026 4Tuning