![]() |
Re: E46 - kox's coupe
Quote:
Dotz-urile alea aratau 'ieftin'. Ai avut jante mult mai tari, si acum FOARTE TARI! Nu sunt neaparat fan al culorii, dar este altceva iar jantele sunt grave :!: |
Quote:
|
:)) Lasa-l sa cada! Poze:-P
|
rotzile sunt deja pe masina :P
|
Poze urmeaza saptamana urmatoare...
|
Arata excelent.
Felicitari !!! |
Foarte tare culoarea la jante :shock::shock: Sunt curios cum da pe masina .
|
masina a iesit suuperbb...fara greseala....iar bad boy look-ul este intr-un mare mare fel...felicitari kox-ule....;)
|
Chiar cand voiam sa te urechez, pentru ceea ce ai facut masinii, (de cum arata inainte)...
Acum, astept cu nerabdare pozele, sa vedem cum arata acum... bine ca Dotz-urile alea erau de tranzitie. |
1 Attachment(s)
.....
|
Ufffffff!!
Prea frumos. Fara grad de comparatie. Hai cu toate pozele MAREO:P |
Quote:
|
Masina asta va rupe cativa ani de acum incolo........incredibila.....nu credeam ca o sa vad asa cv in romania.....
|
Quote:
Poate ne intalnim candva , cumva sa facem un pictorial cu amandoua . Am sa mai schimb si eu ceva ii pun kit-ul de CSL ca il am acasa si deh mi-a fost lene sa o bag la modificari ca nu ma satur de ea :P Ai facut ceva super si de apreciat la noi, jos palaria !!! :peace::hug: |
Quote:
Asa nebunie ? :D foarte tare culoarea, aprinsa , poate nu unicat dar nu treci ne-observat :P hehe vreau si eu niste jenti misto pt a mea de unde fac rost ??? Dau bbs-urile le-mans la schimb si eventual o dif ... sunt pe 19" cu cauciucuri pirelli p zero roso |
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning