![]() |
Re: Pascani
Quote:
|
Quote:
Hai ca poate ne vedem pe acolo (deci mia placut maxim frate "eu unu nu as mai sta..." =)))) ) |
Morph razi a?:lol::lol: doamne doamne ce amintiri am...mai ales seara cand am stat cu baietii din C.D la o berula :D:D...iar treaba cu cortu nush ce sa zik daca sta mai multa lume eu ma sacrific sa mai dorm :lol:
|
Quote:
|
iti dai seama ca nu s-ar mai plange:))
|
Ce liniste pe aici...se cunoaste ca am mai ramas doar cativa oameni,mai exact vreo 4-5 oameni...
|
mai dai si tu de gol acuma cati am mai ramas ......suntem mai multi .....dar nu toti venim seara la o barfa in oras .....
|
Duminica 7.11.2010 sunteti invitati la un gratar la Targu Neamt zona zimbrarie pe la ora 13-14 cu mic cu mare ca de sfarsit de sezon/an cei care au fost stiu despre ce este vorba si unde mai exact. va asteptam in numar cat mai mare
|
salut!
multumim de invitatie valyh. daca se intampla ca ultima oara cand ne-ati invitat,se pare ca nu vom veni...sau va veni o singura persoana din Pascani... |
Quote:
|
Quote:
asa e,sper sa fie o intalnire cat mai frumoasa! |
fi si tu mai optimist ....chiar daca sa dus de rapa 4 tuning pascani ...e bine sa stie lumea si sa mearga fiecare pt el daca nu in comunitate ca pe vremuri !.. eu sper sa vin si sa am masina acasa !
|
salutare!
nimic nou pe aici... in continuare cei care vor sa vina la intalniri le reamintesc ca intalnirile au loc in fiecare sambata seara incepand cu ora 20:00 in poligon. p.s.in seara asta devenim si noi `drifteri` de sezon? |
Duminica, ora 13:00 - Poligon Piatra Neamt - Snow Drift Session va asteptam :D
|
hmm...baieti ar fi o chestie sa merem si noi sa mai holbam ochii la altii, mai iesim si noi din fantoma asta de orash...asta este parerea mea..reclamatii la 0747.......:D:D:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning