![]() |
Re: Inferno MotorSport Constanta - CT
mowgli te rog frumos sa imi iei ID`ul meu de la Romica sa stam un pic de vorba.
|
Quote:
|
Am placerea sa invit TOTI membri Inferno Motorsport Romania la Gala Tuning-ului Constanta pe data 23 decembrie in club TWO.
Tombola,miss club,lansare calendar,premii,cupe,expo show. Cine vrea sa vina sa ia legatura cu mine ( 0769698060 ) sau Adi ( 0769836851 ) |
aici sunt vin neinvitat si iau toate premiile!
|
Esti bine venit Bogdanel :)
|
sedinta maine adica azi la ora 21:00 la aqua magic in spate la teatru....se va vorbi despre neregulile petrecute la evenimentul Gala Tuning`ului constanta....nu dau mai multe detalii pt k nu vreau sa stric imaginea noastra....astept mesaj sau tel de la shefu :))
|
BAU-ule, ia numerele mele si da-mi un semn azi pana in sedinta te rog!!!
0767 713 139 0724 543 001 |
nu se mai face sedinta k totusi e craciunul...dupa ce se intorc toti de pe la munte sau unde sunt se va tine...nu e nimic grav... CRACIUN FERICIT LA TOTI MEMBRII INFERNO Din Toata Tara :D:D
|
bine mai BAU BAU . ca nu se mai face. de asemenea un craciun fericit tuturor membrilor INFERNO...
|
Craciun Fericit !!!!!!!!
|
CRACIUN FERICIT SI LAMULTI ANI!!!
Sanatate, fericire, implinirea tuturor dorintelor si la cat mai multe modificari!!!! Sorin Jac |
Craciun Fericit si plin de bucurii din partea mea, tuturor membrilor, prietenilor, asociatilor, sposorilor si partenerilor Inferno MotorSport cat si familiilor acestora. Sa ne auzim sanatosi si cu burtile pline de carnatzi, sarmale si alte bunatati si in 2010 . va salut si va iubesc.
Lucian GXZ - Inferno MotorSport |
Sarbatori fericite tuturor membrilor Inferno Motor Sport !!!
|
8 Attachment(s)
La multi ani si toate cele bune va doresc!!
Sa va prezint acum si prima cupa obtinuta de Inferno Motorsport Constanta si alte cateva poze de la Gala Tuning Auto Constanta :D |
vreau si eu pozele >si
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning