![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A 2000 edition C20LET
1 Attachment(s)
sal,azi s-a executat si traseul la intercooler......
|
Bravo ,asteptam pareri poate si o filmare ceva sau nu mai ai timp de net de cand ai let ;) ,uite ca fac si rime,cum merge jucaria acum ca este completa ??
|
-merge bn..vectra merge in fiecare zi pe strazile bucurestiului...si se comporta superb...raspunde super bn,la comenzi...
-imi sta ceva aprins...am pus masina pe tester si mia dat asa...71 intake air temperature.voltage high...cineva mia zis ca este senzorul.de aer din debitmetru...am pus alt debitmetru si tot asa...am schimbat si senzorul de aer din capu la admisie si tot asa..... |
Ai dat jos bornele de la baterie dupa ce ai inlocuiy senzorul?Masoara rezistenta sensorului de temperatura a aerului,vezi ce rezistenta are,trebuie sa fie undeva intre 1400 si 3300 ohmi,in functie si de temperatura.Daca totul e ok pana aici atunci verifica firele care merg la senzor,posibil ca unul din fire sa fie intrerupt undeva si sa ai circuit deschis,de aceea it da eroarea,nu neaparat ca senzorul e defect.
|
sa rezolvat.am fost cu ea la claudiu dnc...si ia dat imediat de cap...deci merge tipla acum,fara erori in bord
|
Quote:
|
intradevar un baiat foarte priceput.si de nota 10....
|
Te-am zarit azi in capat la metalurgiei dar nu am avut timp sa-ti fac semn, oricum nu eram cu a mea. Mie nu mi s-a parut ca se aude grav dar cred ca cel mai probabil erai pe liber. Poate facem o ieseala la final de sapt.
|
se poate sa ma fi vazut,ma dusesem la fibra,azi am bagat flexu pe capota,imi crapase bad boyul...saptamana viitoare vopsesc capota,si mici retusuri la masina
|
Salut,
Poti sa-mi spui ce ET au jantele tale ...nu reusesc sa gasesc pe topic daca ai mentionat acest lucru. Merci si sporrr ! |
5 Attachment(s)
mia venit si ceasu de boost...acum astept sa mai traga fibra pe capota.sa o pot duce la vopsit. sunt in dubii.sa o vosesc toata sau doar capota..
|
Quote:
Succes ! |
Nu o vopsi toata , nu ai de ce :D
|
doar capota ;)
|
am dus capota la vopsit.sper ca pe sambata sa o pot lua.daca nu luni.acum am o capota foarte urata pe masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning