![]() |
Re: Crazy Team Racers Brasov
Barracuda , Spike , va rog foarte mult sa postati poze cu cele mai frumoase masini de la voi din filiala.......Am vorbit in seara asta cu Gratzian si o sa avem un maxim de 5 locuri de expunere la 4Tuning Days Romexpo 2010......si trebuie sa facem o triere cu ce masini vor fi expuse...
|
Quote:
|
nu cred ca o sa iti raspunda ca are foarte mult de lucru daca vrei iti dau nr lui;)
|
;);)am numarul lui si am vorbit cu el......
|
3 Attachment(s)
un nou membru:lol:
|
Quote:
|
drifturi linii ce vrei tu ai vazut ce nervoasa e :lol::lol::lol:
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
:lol:tare "babutza",nu uita sa o aduci sambata,ok?;) |
1 Attachment(s)
o sa vb cu proprietaru masinii sa vina si el doar ca papa mult :lol:
p.s doar in drifturi si liniutze sta nebuna :lol::lol::lol::lol: |
3 Attachment(s)
Chiar daca nu mai e membru CTR Onesti (decizia de a nu mai fi membru al niciun alt club ), a ramas prieten cu toti membrii acestui club , de aceea atasez 3 poze cu masina lui Sageata
|
de ce nu mai este membru?
|
a hotarat sa nu mai faca parte din nici un club auto.....oricare ar fi ele...decizie proprie si personala....masina poate fi vazuta live in Bacau si la 4Tuning Days la standul PLM Tuning & Audio
|
Quote:
frumoasa masinutza...Sa o stapaneasca sanatos si fara incidente:!::!: |
o mica recapitulare cu membri ctr:D
1. bogdan1991s (Golf 2 1.6 GTD) 2. eddy (Audi A4 1.8 ) 3. cmasaiu (VW bora) 4. Perfekt Auto (peugeot 406 sedan) 5. Slazenger.Razvan (Golf 3 ) 6. Mishu (Golf 3 1.4) 7. Marius (Cielo 1.5 8v) 8. Robert (Logan 1.6) 9. Bogdan (Dacia 1310) 10. Tudor (Mazda 626) 11. Rares (nissan 200SX) 12. Bogdan_fvj (Opel Kadett GSI) 13. Mitza (Golf 2 1.6 D) 14. Ion (Golf 3 1.8 75 Cp cutie automata) 15. Catalin (Polo 1.9 SDI) 16. Reno (Laguna 1.9 DCI ) 17. Rhadoo (Audi 2.0 benzina) 18. John (Vectra B 1.6 16v) 19. Marian (Sandero 1.4 ) 20. Pitzi (Skoda 1.9 TDI ) 21. Iuli (Golf 4 1.4 16v) 22. Blondu (Golf 3 1.4) 23. Andrei (Peugeot) 24. Ionut (Opel Astra BAX) 25. Alex (Passat 1.9 tdi) 26. Razvan (BMW 316) 27. Alex (Golf 2 1.6) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:36. |
- Copyright 2026 4Tuning