Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Team CSR (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1316-team-csr.html)

Kalosul 13-05-07 00:08

Re: Team CSR

Hai ca-s curios sa vad pozele alea....

alexufo 13-05-07 01:49

3 Attachment(s)
eu cred ca au mai fost postate dar ....pun
loganul e 15 dci exterior kit pilot racing line,faruri cu angel eyes+stopuri spate negre-street storm,xenon siemens,jante..pe 15"dar rezolv eu cumva de ceva pe 17",interior piele rosu-negru,linie audio ..LIGHTNING AUDIO HU pioneer ...cam atat evacuarea facuta s amearga cu bara spate si.....normal 2 culori

bzsa 13-05-07 03:23

Quote:

Originally Posted by alexufo (Post 898316)
loganul e 15 dci exterior kit pilot racing line,faruri cu angel eyes+stopuri spate negre-street storm,xenon siemens,jante..pe 15"dar rezolv eu cumva de ceva pe 17",interior piele rosu-negru,linie audio ..LIGHTNING AUDIO HU pioneer ...cam atat evacuarea facuta s amearga cu bara spate si.....normal 2 culori

.

tare loganu eu am vazut masina si in orice caz ai la ce sa belesti ochii
bafta in continuare

alexufo 13-05-07 20:26

marsi...azi am terminat ...tot la el...tot interiorul ...duminica intradevar ..dar nu am avut ce face ca am alt proiect in desfasurare maine pun poze cu interiorul

Kalosul 13-05-07 22:44

Mama lu Dumnezo'.....chiar ca ai la ce belii ochii.....felcitari UFO... spor ca ai mana de aur...SF.UFO Mana de Aur :)

NightRider 13-05-07 23:04

mai, stop kissing ass :)))) :P ...

Ontopic: Foarte frumos Loganu man, dar cred ca ti-am spus-o personal..tre sa vin sa il vad live...toate cele bune :)

CJ-86-UHE 13-05-07 23:15

nu ai poze cu interiorul?

silviu_gsi 14-05-07 00:39

no asta ii faina ma,da poze cu ceva interior sa vedem cum da pielea aia ;)

alexufo 14-05-07 01:01

maineeeeeeeeeeeeeeeeeee.....adica azi !!!aveam pe tel dar un prieten nu are vreme sa m-i le dea .asa ca fac cu un aparat calumea

ZOLIRENO 14-05-07 13:05

Arata mortal golanul. Bravo UFO sper sa arete asa si buburuza

AK-ZER 15-05-07 16:33

Quote:

Originally Posted by alexufo (Post 898316)

per total e o masina faina.. dar sincer nu-mi place cum arata spatele cu kitul asta.. iti intareste senzatia de portbagaj frigider + k odata ce l-ai pus nu prea mai ai cum sa lasi masina mai jos(eventual suspensie sport) dk vrei sa rezisti pe strazile noastre.. ar fi mers mai bine celalat kit de la pilot mai discret cu bumpere mai mici dar cu care iti permiti sa o lasi mult mai jos (loganu chiar are nevoie de asha ceva pt imbunatatirea aspectului).. shi cu care spatele nu arata asha patratos.. oricum e o masina frumoasa ...astept sa vad cam ce jante vin pe ea oricum o sa arate mai bine ruland pe 17
PS: nu-i faceti partea dintre geamurile laterale neagra?

alexufo 15-05-07 17:11

ii fac partea cu geamurile laterala cu negru...lol
ii vin si jantele si o sa dea mai bine
nici mie nu imi prea place spatele sincer dar ce sai fac ...launele lucruri am avut mana libera la altele nu .daca era posibil schimbam si culoarea

AK-ZER 15-05-07 18:25

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alexufo (Post 902701)
ii fac partea cu geamurile laterala cu negru...lol

poate nu m-am exprimat eu bine...:oops: cam la asta ma refeream.. sau cum are logan1.6 16v... anywayz
Felicitari pt munca depusa in toate proiectele in care te-ai implicat

RA_2fast4u 15-05-07 19:28

1 Attachment(s)
si eu as aface faza aia.. mi se pare ca "ridica" masina intr-o clasa mai mare :))

p.s. nu m-am putut abtine si am marit si jantele 8-|

alexufo 16-05-07 00:32

6 Attachment(s)
lol........... dragutz

jantele pe 17 sunt in proportie de 90 la suta acelasi model uite aici si niste poze neoficiale cu interiorul

All times are GMT +2. The time now is 06:16.

- Copyright 2026 4Tuning