![]() |
Re: Team CSR
Hai ca-s curios sa vad pozele alea....
|
3 Attachment(s)
eu cred ca au mai fost postate dar ....pun
loganul e 15 dci exterior kit pilot racing line,faruri cu angel eyes+stopuri spate negre-street storm,xenon siemens,jante..pe 15"dar rezolv eu cumva de ceva pe 17",interior piele rosu-negru,linie audio ..LIGHTNING AUDIO HU pioneer ...cam atat evacuarea facuta s amearga cu bara spate si.....normal 2 culori |
Quote:
tare loganu eu am vazut masina si in orice caz ai la ce sa belesti ochii bafta in continuare |
marsi...azi am terminat ...tot la el...tot interiorul ...duminica intradevar ..dar nu am avut ce face ca am alt proiect in desfasurare maine pun poze cu interiorul
|
Mama lu Dumnezo'.....chiar ca ai la ce belii ochii.....felcitari UFO... spor ca ai mana de aur...SF.UFO Mana de Aur :)
|
mai, stop kissing ass :)))) :P ...
Ontopic: Foarte frumos Loganu man, dar cred ca ti-am spus-o personal..tre sa vin sa il vad live...toate cele bune :) |
nu ai poze cu interiorul?
|
no asta ii faina ma,da poze cu ceva interior sa vedem cum da pielea aia ;)
|
maineeeeeeeeeeeeeeeeeee.....adica azi !!!aveam pe tel dar un prieten nu are vreme sa m-i le dea .asa ca fac cu un aparat calumea
|
Arata mortal golanul. Bravo UFO sper sa arete asa si buburuza
|
Quote:
PS: nu-i faceti partea dintre geamurile laterale neagra? |
ii fac partea cu geamurile laterala cu negru...lol
ii vin si jantele si o sa dea mai bine nici mie nu imi prea place spatele sincer dar ce sai fac ...launele lucruri am avut mana libera la altele nu .daca era posibil schimbam si culoarea |
1 Attachment(s)
Quote:
Felicitari pt munca depusa in toate proiectele in care te-ai implicat |
1 Attachment(s)
si eu as aface faza aia.. mi se pare ca "ridica" masina intr-o clasa mai mare :))
p.s. nu m-am putut abtine si am marit si jantele 8-| |
6 Attachment(s)
lol........... dragutz
jantele pe 17 sunt in proportie de 90 la suta acelasi model uite aici si niste poze neoficiale cu interiorul |
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning