![]() |
Re: Masini
2 Attachment(s)
kitch sau nu... dupa mine nu arata prea grozav
|
interesante..arata destul de bine..nush dak pe alta masina tipul asta de jante ar arata la fel
|
:shock: :shock: mortal arata! oricum,nu oricine isi permite jante din alea,plus ca se potrivesc pe putine masini.eu zic ca dau mortal pe mertz!
|
sau poate mai mult.. decat a dat pe toata masina ce o poseda.... nice wheels..... )))
|
1 Attachment(s)
fresh de la mare: dupa parerea mea cel mai tare show room din ro e cel din fata de la hotel rex din mamaia... ce am vazut pe acolo... ramai cascat: pe moment ceva ce nu stiu cati au avut ocazia sa vada in ro: 2 lambouri bot in bot.... un galardo si un murcielago :D si mai hoinarea un galardo pe acolo.... si muuuuuuuuuuuuuuuuuuuulte altele... voi reveni cand am timp:
a da si chiar in dreapta imaginii... langa murcielago se vede si un rols :P ... |
Quote:
nu e sigurul hotel unde poti vedea asa ceva..de exemplu si in curtea interioara a hotelului vox maris din costinesti era un astfel de showroom...dar cele mai multe masini tari le poti vedea dak te plimbi o seara in bucresti...ex..range rove se alb, porche chayen tot alb, ferrari..etc etc...si vezi ff putine masini diesel..toate is benzinare cu motoare mai mari de 3000 cmc |
3 Attachment(s)
daca e cineva interesat de pamant pe luna...
|
1 Attachment(s)
stiu ca va place
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
io zic ca si pe asta o prind jantele
|
2 Attachment(s)
Passat r gt de la salonul auto de la Sems, 575 cp...Motorul nu este disponibil pentru nici o tara..Vroiau sa demonstreze ca pot face si passat-uri cu motare puternice.
|
ce idioti :D oricum masina arata foarte tare
|
m-am interesat si chitul exterior este in jur de 4500 euro cu tot cu jante...
|
si totusi motoru-i baza :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning