![]() |
Re: Prezentati-va!
miai prins si masina mea in poza:))))
|
Fiat punto sporting 2002, motor 1.2, 16 valve, 80cp, Euro 4, inmatriculat
2 usi, rosu , 94 000 km Dotari: -4X airbag, ABS -servo-city -2 geamuri electrice -aer conditionat -inchidere centralizata -computer de bord -volan sport Abarth si scaun sofer reglabil pe inaltime -scaune sport -suspensii sport, arcuri rosii -geamuri fumurii -genti Toora 195/50-15 -CD player cu magazie 5 CD-uri Blaupunkt -antena de aluminiu |
Quote:
|
1 Attachment(s)
nume: ION Ramaru
ocupatie: taximetrist masina : Lancia kappa 2.0 16v turbo 151 kw 205 caluti |
Bun venit. Foarte tare masina ta ;) ai de gand sa o inmatriculezi in romania ?
|
sincer nu am de gand pentru ca e inscrisa in italia pe numele meu .... am stat vreo 2 ani pe acolo si am acte .... mie imi merita mai mult asa ... avand in vedere ca nu platesc cine stie ce taxe acolo plus ca trec pe sub camerele spre turda cu 160 cu nesimtire :))
|
saptamana asta nu am vreme dar sapt viitoare am de schimbat pe ea telescoapele fata , planetara stanga si gumele din pacate din nou ... toate astea pentru ca am fost baiat "istet" si am pus genti pe 17 si cauciucuri joase pe o masina de 2 tone .... apropo ... gentile is de dat ... la schimb evental ca mam saturat sa tot repar masina din cauza lor ..... pe sapt viitoare ne intalnim pe strazi :D
|
bafta ..eleganta masina
|
4 Attachment(s)
si al 2 le bmw in curand pe strazi,.....:evil:
|
Ummm.. nu e cumva ursu CJ XX JAN, daca retin bine? :)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
sa ai noroc de el, dar sa ai grija sa nul spargi... |
ms baeti ,,,orcum a vesi in curand pe strazi si va fi cam TURBAT
|
sa ai doar grija cu caii astia.. ca nu tot timpul e bine sa tragi de ei... cine stie ce se poate intampla... Bafta:) apropo, cati cai are ursu? (amandoa de fapt?)
|
1 Attachment(s)
Nume: Ciprian
nickname: Zet Ocupatie: Consultant Vanzari Hobby: Masini, snowboarding, sporturi extreme, Hamlet Cigars :D Masina: Ford Cougar 2,0 din 2000 |
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning