![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
1 Attachment(s)
am gasit prezoane 8 ron bucata, adica 129 toate 16
cat despre jante nu le pun asa daca tot fac o treaba o fac bine pana la capat, le voi face ca in poza deocamdata asa am ramas, pe ideea asta:D cat despre ace, deocamdata le-am lasat tot ca in fabrica pana ma hotarasc cum fac acele cifrele etc:-) P.S. multumesc wlad pt poza:lol::lol: |
7 Attachment(s)
...momentan fata, m-a prins seara si...am lasato pe altadata:D, capacele au intrat la o refacere generala ca la carte( degresate, curatate, refacute fara zgarieturi , primer, vopsea, lac) maine sper sa le termin, + ceasurile chilometraj albastre cu smd, poze maine seara cu ele ca iar numai merge aparatu foto :shakefist
jantele mai asteapta, ca vreau sa imi schimb talonu, sa imi iau pe cel nou si atunci pot sa pun 14 fara probleme, si ceva cu buza:boogy: |
super tare....cat te-a costat?.....
|
Ai dat inainte cu plastic primer? :)
|
Seamana cu al meu acuma:-) Frumos! Termina si manerele si oglinzile ca observ ca te-ai apucat de ele.
|
Frumos frumos! Spor la modificari :)
|
danutzcag: pret nustiu ca a fost facut de mine, si materialele doar pentru bara fata in jur de 1 milion cam asa, va urma si spatele cand voi mai avea timp si rabdare am si acolo 2 zgarieturi care trebui sa dispara:-)
coman razvan: da:D, am facut ca la carte, degresat ,plastic primer, bla bla bla:D Robert_MNW:cred ca incepe sa semene:oops:, dar ca sa nu fie indentica, oglinzile si manerele vor fi fi ca la razvan + plasticul de sub oglinzi si manere le voi colanta cu 3M(imitatie carbon texturata) banzay:multumesc frumos:oops:, bafta la modificari si tie:lol: |
Super atunci! Felicitari, chiar a iesit bine! :)
|
multumesc frumos coman razvan:tetter:
|
a iesit chiar frumos felicitari :)
|
multumesc B0by13:)
P.S. cine poate sa imi zica cu ce sa curat toata vopseaua de pe capace? sa ajung la plastic? |
Cu o laveta abraziva. E mult mai ok decat smirghelul. Incerci cu apa si diluant.
|
munca grea, diluantu nu vrea sa ia decat vopsea neagra data de mine, cea originala nici batut nu vrea:))
|
Pai nu sunt vopsite. Asa e plasticul din care e facut capacul, tu vrei sa le faci transparente? :lol:
Scuza'ma daca gresesc. |
am dat de plastic:)), ma refeream la culoarea lor din fabrica acel argintiu se dadea mai greu, na..vopsea de fabrica:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning