Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matizul ALBASTRU (MKI) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127574-matizul-albastru-mki.html)

pustiu_FUG 16-03-10 20:26

Re: Matizul ALBASTRU (MKI)

1 Attachment(s)
am gasit prezoane 8 ron bucata, adica 129 toate 16
cat despre jante nu le pun asa daca tot fac o treaba o fac bine pana la capat, le voi face ca in poza deocamdata asa am ramas, pe ideea asta:D
cat despre ace, deocamdata le-am lasat tot ca in fabrica pana ma hotarasc cum fac acele cifrele etc:-)
P.S. multumesc wlad pt poza:lol::lol:

pustiu_FUG 22-03-10 18:31

7 Attachment(s)
...momentan fata, m-a prins seara si...am lasato pe altadata:D, capacele au intrat la o refacere generala ca la carte( degresate, curatate, refacute fara zgarieturi , primer, vopsea, lac) maine sper sa le termin, + ceasurile chilometraj albastre cu smd, poze maine seara cu ele ca iar numai merge aparatu foto :shakefist
jantele mai asteapta, ca vreau sa imi schimb talonu, sa imi iau pe cel nou si atunci pot sa pun 14 fara probleme, si ceva cu buza:boogy:

danutzcag 22-03-10 20:07

super tare....cat te-a costat?.....

coman razvan 22-03-10 20:38

Ai dat inainte cu plastic primer? :)

Robert_MNW 22-03-10 21:58

Seamana cu al meu acuma:-) Frumos! Termina si manerele si oglinzile ca observ ca te-ai apucat de ele.

banzay 22-03-10 22:03

Frumos frumos! Spor la modificari :)

pustiu_FUG 23-03-10 08:13

danutzcag: pret nustiu ca a fost facut de mine, si materialele doar pentru bara fata in jur de 1 milion cam asa, va urma si spatele cand voi mai avea timp si rabdare am si acolo 2 zgarieturi care trebui sa dispara:-)

coman razvan: da:D, am facut ca la carte, degresat ,plastic primer, bla bla bla:D

Robert_MNW:cred ca incepe sa semene:oops:, dar ca sa nu fie indentica, oglinzile si manerele vor fi fi ca la razvan + plasticul de sub oglinzi si manere le voi colanta cu 3M(imitatie carbon texturata)

banzay:multumesc frumos:oops:, bafta la modificari si tie:lol:

coman razvan 23-03-10 10:18

Super atunci! Felicitari, chiar a iesit bine! :)

pustiu_FUG 23-03-10 13:34

multumesc frumos coman razvan:tetter:

B0by13 23-03-10 15:15

a iesit chiar frumos felicitari :)

pustiu_FUG 24-03-10 08:10

multumesc B0by13:)

P.S. cine poate sa imi zica cu ce sa curat toata vopseaua de pe capace? sa ajung la plastic?

B-72-RZD 24-03-10 12:03

Cu o laveta abraziva. E mult mai ok decat smirghelul. Incerci cu apa si diluant.

pustiu_FUG 25-03-10 13:05

munca grea, diluantu nu vrea sa ia decat vopsea neagra data de mine, cea originala nici batut nu vrea:))

B-72-RZD 25-03-10 17:13

Pai nu sunt vopsite. Asa e plasticul din care e facut capacul, tu vrei sa le faci transparente? :lol:
Scuza'ma daca gresesc.

pustiu_FUG 25-03-10 17:15

am dat de plastic:)), ma refeream la culoarea lor din fabrica acel argintiu se dadea mai greu, na..vopsea de fabrica:D

All times are GMT +2. The time now is 00:51.

- Copyright 2026 4Tuning