![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
in kart va fii joi????? sau unde??
|
pai vectra aia 4x4 asa merge de fain de-a latu de numa! bine depinde si de shofer
|
si pana la urma cand se merge joi si unde? :lol:
|
ma eagle io de cand te stiu si te vad cu masina nu am vazut sa faci nimik cu ea!!!!!!!doar atata intre ce faci tu cu masina si ce face tata nu exista nici o diferentza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
piry are voie sa vb pt ca el face ceva cu masina tu nimik!!!!!!!!!si nu rade de masina lui ca merge bine :wink: |
numa ca pici din scaun :D :lol:
|
Danutzule .... io zic s-o lasi asa cum e!!! De cand ma vezi tu cu masina ... adik? SA nu-mi zici ca ma urmaresti ca ghestapou!!!??? :lol:
Io n-am ras de masina lu piry .... ce treaba am eu cu ea .... da piry sa-si vada de masina lui nu sa se-nfinga la a mea!!! Si cu asta basta .... :wink: |
ma nu mai zic nimik
nu te urmaresc si sa imi dea cineva bani nu te-as urmari ma tu nu faci nimik cu masina ta atunci nu ii critica pe altii ma daca omu nu isi permite numa slogan sau numa solnita sau poate erau masinile parintilor!!!! macar aia fac ceva la fel si piry dar tu????????nimik io oricum mai bine tac ca nu am masina |
Quote:
nu e faza ca nu ai masina... dar nu ai carnet ... ( nu ca as avea eu si as fi mai tare ca tot incepator sunt ... si stau in coltul meu ) ... |
detman ai dreptate
eagle scuza-ma!!! .....dar.....am umpic de dreptate 8) |
Eagle Flyaway asa cred ca o sa urmezi si tu acealasi drum ca si Dacia WRC.. de fapt chiar imi doresc asta.
Domnii kinderi... va rog aratati putin respect elderii acestui forum. (Elder in engleza inseamna batran...) Cat despre drift va facem shou daca spalati masinile dupa. :lol: |
yeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeye :lol: :lol: :lol: :lol:
respectele mele!! 8) :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Speedy esti sadik??? ce-a patit dacia??? |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning