Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

alexufo 09-09-04 16:59

eu l-am sunat ieri sa ii zic asa is de stresat din cauza sesiunii

hg 09-09-04 18:30

GEFule La Multi Ani
Ce fericit is, mai ales ca-i shi ziua mea ! hehe!
prajituri shi bautura! maine ma duc din nou la examen cu scoala :) acuma daca-s major, sper sa-l iau :).....
tare ash iesii sa beau ceva :)
Inca o data La multi ani ! la toti care is nascuti in 9 Septembrie

tekno 10-09-04 00:28

horea... la multzani man... cum eshti? ca nu ai ami zis nica demult...

hg 10-09-04 14:29

is bine shi bronzat, ca in ultima luna am umblat de la munte la mare shi iar la munte :)
S-o renovat shapca; mergem sa vedem daca berea ii la fel ca inainte ?

tekno 10-09-04 22:34

eap... good point... chair ar trebui sa mergem :wink:

Theba 16-09-04 04:27

uhmmmm...rushine sa`mi fie...am uitat de ziua ta mah gefule :( La multzi ani mah omule...sa creshti mare si voinic :lol:
nu am uitat si de 4tuning...dar ma f**e o lene de numa numa...mi lene si sa mananc...d`apoi sa mai intru pe net :))...nu am mancat de vreo 24 de ore...cel putin si de dormit de vreo 36.
o inceput shcoala!!!!!!!!! fuckin` shit! sper sa trec cu bine si de anu asta...uratzi`ne baphta mah...mie...la tekno...la strengaritza,o sa avem nevoie!
noah mah..yo va tzuk pe totzi...si sper sa mai vb anu asta :D

tekno 16-09-04 16:39

hellau there...
nu imi vine sa cred... tre zgariat pe pe perete... ai aintrat pe forum :lol: ea... o inceput shcoola... e de cacat... yo inca nu am fost... credca luni o sa imi fie shi mie prima zi... :roll: sau nuh :lol: :lol: :lol: oi vedea yo...

Ciclistu 16-09-04 19:28

tekno, zgairie-ti peretii in camera....:))))))))))))

tekno 16-09-04 19:31

dai dreq ca oricum mis e desprind posterele cu tot cu vopseaua de ep ei...

hg 17-09-04 08:36

Nu se arata de bine anu asta.
Am inceput deja integrale. Acuma stau shi ma plictisesc la ora de info.
ofof ,mai mai. Va mai zic shi eu o data succes la bac, pentru ca o sa avem nevoie! Va las ca vine pauza, pa

tekno 17-09-04 09:57

mah... vad ca voi suntetzi oameni serioshi :lol: :lol: :lol: creca luni o sa ma duc shi eu pana la shcoala... astazi nu prea am avut chef... creca nu o sa am veci de shcoala... sa fie bafta horea... sa avem totzi... shi bafta shi tzie cu shcoola de shoferi.. ca deocamdata aia e baza :wink:

hg 17-09-04 21:15

scoala-i baza... scoala de soferi :)
Stie cineva sa-mi zica in ce perioada se desfashoara SIAB 2005?
ca.... vreau neaparat sa ma duc:) shi sper sa am carnet pe atunci.
anu trecut o fost la inceputu lui octombrie, daca-mi aduc bine aminte, :))
colegii ma sunau sa vada de ce nu am mers la scoala shi eu stateam calare pe un Harley shi vorbeam cu ei,... da nuprea-i auzeam de muzica :)
Mai vrea careva sa mearga, poate facem vre-o combinatie... :)

tekno 18-09-04 01:54

hmmm nu se shtie pana atunci... da' anu asta o sa fie? ca era vb ca din 2 in 2 ani se tzine ami nou...

Theba 24-09-04 14:21

salutare! da mah...bine zis...shcoala de shoferi e baza...uratzi`mi si mie baphta! M`am apucat de shoferit :P asa ca watch out!
Salutari si de la scumpa noastra Strengaritza...no further details :D

lancerEvo 24-09-04 15:00

am o pb... azi noapte mi sa furat din masina talonu... daca cumva prin absurd careva da de de un talon de dacia CJ 06 CAL, il rog sa ma anunute si pe mine!

All times are GMT +2. The time now is 01:14.

- Copyright 2026 4Tuning