![]() |
Re: E46 - Mission Carbon
1 Attachment(s)
Quote:
cam asa ceva nu???? |
Quote:
lol |
intr-un fel imi pare rau ca ai vandut masina, sunt curios pe ce treci though
|
Quote:
am fost invitat la 4tunung days sa expun masina si sa fac fotoshooting. De asta chiar imi pare rau de tot! nu credeam ca am sa o vand chiar acum... |
off... macar a ajauns pe maini bune ?
|
Quote:
oricum am inteles ca ii schimba suspensia (reglabila) pune inapoi suspensia M Paket (care e MULT mai inalta). capota de carbon o da jos pt ca in austria e ilegala. oglinzile de carbon lafel. o sa le tin eu si ii pun oglinzile M5 look mate. jantele nu stiu daca le va tine (vrea ceva pe 18"). am inteles ca vor sa o faca de 130 de HP. ca e mult prea puternica pt u fata de 18 ani! si folia de pe geamurile din fata am dato ieri jos. asta e... eu vroiam sa o dau asa cum e... dar chiar vroiam sa o vand, ca mult a mai durat. :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
o tinem in memorie asa cum a fost. nu am sa postez poze cu ea cum va arata cind o predau... :((((( |
Quote:
|
Quote:
capota si suspensia sint vandute. oglinzile le mai am! |
mai vii la bucuresti ? daca da adu oglinzile alea mate ca poate te scap de ele :lol:
PS: pacat de masina ... oricum ai reusit sa faci ceva deosebit. Pentru asta te felicit. |
de curiozitate cu cat ai dat-o ? deci fara capota si oglinzile din carbon, daca nu te deranjeaza sa zici :D sau macar pe pm
|
Quote:
daca le vrei dami un PM. le pot trimite la bucuresti. noproblem! Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |