![]() |
Re: Alba Iulia
pti tu,laura si alin(te bagi alineee)?:D sau mecanicu' shef :D
|
Quote:
|
deci te bagi si tu Aline?:P perfect...
|
:(( c suparat is...m-am certat cu my best friend( fata) :((( ce de *** ii viatza asta :((((
|
bogdane, viata e faina :) chiar daca mai e o tanti care vine sa-ti f*** meciul cand ti-e lumea mai draga. vezi, daca aveai o masina si o iubeai, ea nu te-ar fi tradat :) las' ca trece... vin ele altele... tu sa fii cu fruntea sus ca o sa fie ok.
|
:( mda usor d zis... :(( tot la asta ma gandesc...
|
hai sa revenim la oile noastre ca o cam luam off-topic.
stefane, ai facut rost de statut si act constitutiv? baga si aici sa le putem vedea toti si sa le discutam ce modificari le facem. am vorbit azi cu cineva si am inteles ca e mai bine sa ne faca un avocat toate hartiile si sa ne si reprezinte la infiintarea asociatiei. cica costurile ar fi undeva pe la 4 mil cu faza asta. ne gandim si vedem cum e mai bine. |
totalul 4 milioane?sau numa avocatu'?
|
ce mai faceti mah??:))...sal....am vb cu zoliat.....si pun pm-ul trimis de el!
citez..''pai trebe sa fiti o mana de oameni ... care sa activati pe forum daca sunteti sa imi spuneti sa va fac si o sectiune''........deci.......eu zic sa mai asteptam cateva zile si mai vedem noi!sa incercam sa nu fim off topic. |
am vb si eu cu gabi...l-am tot batut la cap...de nu mai insist :)
|
Quote:
|
mai eu ce pot sa zic .. am vb azi cu ced ... mi-a dat niste acte cam cum ar fi sa le facem si noi ... e ok le-am citit de le stiu pe de rost ... mai vin cu inca o chestie si ma repet .. 1 PRESEDINTE , 2 SECRETAR, 3 MEMBRU SIMPLU . cine sunt astia ??? degeaba tot vb in stanga si dreapta si noi nu i-am ales ASTIA SUNT CONSILIUL DIRECTOR DIN "CLUB" si apoi trebuie numit un CENZOR , expert contabil autorizat .... pana mea sunt multe ca m-am saturat de legi si chestii dar trebuie sa stim cine sunt aia 3 cine sunt membri fondatori ASTA TREBUIE STIUT PRIMA DATA ...
|
nu le am sa le pun sus le am fizic hartii in mana .. :( trebuie mers toti care suntem la un notar ori platim sa faca o impiternicire pe "presedinte" sa faca el toate actele ori scutim banii si dupa ce punem tot la punct in ziua cand mergem cu actele trebuie sa fim toti prezenti ... deci eu zic ca pana duminica sa ne "informam" cat putem si luni la prima ora sa ii dam drumul ...
|
membri clubului se impart in 3 sectiuni MEMBRI FONDATORI, MEMBRI TITULARI SI MEMBRI LEGITIMATI , CEI fondatori sunt toti cei care au semnat actul constitutiv al asociatiei ... si formeaza ADUNAREA GENERALA care la randul ei voteaza ce am zis mai sus consiliul director .. ce sa mai zic ca sunt cazut printre randuri cu legi si hotarari .. nici nu am mancat azi .. de cand am venit de la servici numa tot citesc si ma uit pe net ..
|
aaaa .. la club ... putem sa ii zicem .. CLUB AUTO-TUNING "NIGHT SHADOWS" ... ca se specifica auto de la autoturisme .. si tuning de la .. pui mei .. zic eu ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:26. |
- Copyright 2026 4Tuning