![]() |
Re: Golf 3 - ZAK
ZAK , dupa ce ai cracanat-o , pe la 70 80km/h nu-ti dadea masina din fund ? Sa fie putin nesigura , chiar si pe drum drept ...sa fie ca am doar 2.3 presiune in cauciucuri?
|
2 Attachment(s)
frumoasa masina, si da foarte bine cu capota.
ma bucur ca mai apar exemplare de genul la noi in romania ca ma simteam cam singur cu al meu mk2 "remat" style :) numai bine iti doresc si bafta cu proiectul. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
bafta cu ZAK mobilul ..looking great ! |
Vai rat style,īncepe să apară din ce īn ce mai multe proiecte de genul...:D
ZAKule şi cānd mă gāndesc că maşina asta trebuia să mi-o păstreze mie ady sau luci că erau 2 fraţi de la care ai luat maşina .... Am mai văzut un beetle gălbui gume cu bandă albă capace cromate+rugină ;x şi pe spate din galben se ducea aşa pierdut spre rugină ....tare rău şi acela nu ştiu dacă este pe forum ! |
1 Attachment(s)
.....
|
Quote:
|
Quote:
|
da-o naiba de semnatura...am o idee...trebuie sa o pun in practica...iti explic eu:lol:
andrei...te-ai dat la f... ieri...ai zis ceva...si ai facut altceva:D |
Ce se mai aude ZAK de masina ?Pana acuma a iesit super tot ce ti-ai propus.Arata bine G3-urile cu bot de Vento.Jantele sunt BBS Mahle ?
|
Quote:
masina decamdata zace in garaj asteapta o noua suspensie .. si am avut de remediat niste probleme tehnice pe la motor .. a inceput vremea proasta incerc sa o menajez si sa ma ocup in timpul asta de ce mai e de facut la pe la ea .. |
Da...nasol cu vremea asta, bine ca asa ne mai ofera cate o pauza pentru masina :)).Suspensia va fi una reglabila ?Ce probleme ai la motor ?
|
Quote:
da va fi una reglabila .. si probabil va fi putin mai joasa:D |
Frumoasa masinuta ta NightDevil, sa ai grija de ea :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning