![]() |
Re: KATANA TEAM @ Iasi
Si eu de unde vrei sa stiu? Intreaba-l. Eu nu-l cunosc personal, deci nu vb cu el. Asa mi-a zis vlx si aia e.
|
Ce va mai place sa va certati! luati o pauza! in loc sa gasiti un numitor comun voi va aprindeti si mai tare! vorbiti frumos pe un messenger sau pe privat ca aici da foarte urat toata conversatia asta!
|
Imi cer scuze buddy si pt mine si pt adi. Intr-un final am inteles ce l-a suparat insa cred ca daca am fi discutat si nu ar fi inchis orice poara de comunicare nu s-ar fi ajuns aici. In fine, chiar si acum, daca vrea poate sa vina cand ne intalnim noi, nu o sa ii faca nimeni nimic, nu o sa il puna nimeni la colt sau etc.
|
Quote:
de dat ,n`o fost nimeni dat afara ,asa ca nu`i asta o problema! |
salutare la toata lumea .. ce mai faceti?
|
Pe aici. Tu ?
|
5 Attachment(s)
Poze facute de MAD ...la ultima intalnire Katana Team Iasi :)
Attachment 1095973Attachment 1095974 Attachment 1095975Attachment 1095976 Attachment 1095977 PS: Sper ca nu se supara nimeni ca le-am pus aici :). |
Vlad , nema parasolar ? :-?
|
Momentan nema... I-am explicat si lui Shuri, nu da bine in serviceuri: toata lumea incepe sa zica ca am rupt masina la curse si sa intrebe unde ne dam si fel de fel de chestii incomode, pe cand asa: o masina normala de pe strada :lol:
LE: lipseste o poza cu masina mea :???: |
De la Iasi ... vine cineva la evenimentul de la Suceava de weekend-ul viitor ?:)
|
Quote:
Va Salut, poate ne vedem la SV, daca va faceti aparitia. ps. Vlad, sunt 402 , nu te tenteaza ? :D |
M-ar tenta, dar in alte conditii, momentan nu am cum cu astra iar cu celalta masina nu se merita.
Oricum, daca se modifica ceva si apar, am parasolar gata facut, trebe doar lipit :) |
salutare baieti ce mai faceti?? vre-o intalnire ceva pe weekend??? si ce e la sv ca nu stiu?
|
402 , drift , expo & sound :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning