![]() |
Re: DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - editia a doua - 17 Mai 09 - TULCEA
Felicitari pentru ceea ce ati facut!
Nu imi pare rau deloc ca am venit. Si nici nu-mi pare rau ca m-am inscris, ca venisem ca spectator/pozator, dar am avut un impuls inspirat si am zis sa ma inscriu si eu... (asa ca fara poze din partea mea de data asta :lol: ) A fost spatiu, a fost timp, a fost soare (poate prea mult :lol: ). Iar din punctul de vedere al numarului de 'ture' pe care l-a facut fiecare inscris nu cred ca a plecat cineva nemultumit. Au fost si cateva minusuri... ca e mai greu fara, dar per total a iesit foarte bine ;) -- ps: si sincer cred ca s-a dovedit inca o data ce inseamna o cursa pe un aeroport fata de o cursa pe strada (tot legala a nu se intelege gresit)... |
Pana la urma cine a castigat dintre RS6 si Porsche 911 Turbo?
|
9 Attachment(s)
Poze pt EvL...
|
@gabi : mersi
911 turbo. |
2 Attachment(s)
"Sufrageria" :arrow:
Cu placere shadow. |
Felicitari organizatorilor ! A fost o cursa reusita. Ar fi fost frumos daca s-ar fi putut da starturile la interval de 30 de secunde in loc de un minut si daca nu ar fi existat acei care se bagau in fata celor care stateau la coada.
Felicitari celor de la Buzau pentru figura frumoasa pe care au facut-o ! Felicitari, Sebastian, pentru locul intai la grupa mare, benzina si o singura punte motoare ! Rezultate, castigatori, timpi ? Cateva filmulete: https://www.youtube.com/profile?user=...03&view=videos https://www.youtube.com/profile?user=...ro&view=videos |
Daca la unguri RS6 a scos 11.71 iar acum a batut 911 turbo inseamna ca porsche are timp mai mic de 11.71 nu?
|
Quote:
|
Se si vede in ultima poza pusa de vGaBy cums e baga in fata Bmw ala cu COP ca parca ala e dupa culoare ...... daca stateai la coada normal de mai mult de max3 ori nu te dadeai a fost lume care s-a dat si 2 ori daca au fost corect in fine asta e oricum nu am avut ce arata dar e prima data :(
|
Quote:
Matematic-metafizic mecanic vorbind, viteza=distanta/timp! Deci cu cat am picioarele mai lungi, cu atat e distanta mai scurta, implicit factorul de frecare mai mare! Asta ma ajuta sa dorm mai bine noaptea! |
laur3atu, eu cred ca cine a venit de la inceput s-a putut da de mai mult de 3 ori chiar si stand corect la coada atat timp cat dupa ce se intorcea de la finish se aseza din nou la coada...
|
|
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=300 prezenta si Valcea la eveniment.;)
|
Filmulete cu parada din oras cine are ? sau unde sunt postate ?
|
Quote:
pana nu s-or face jaloane,care sa delimiteze culoare,catre capatul coloanei, SI descalificati cei care se baga-n fatza,nu o sa fie treaba la fel cum trebuie neaaparat ca intervalul dintre curse sa fie de MAXIM 30 de secunde.. nu de alta insa dupa un calcul simplu 2 minute / cursa 10 curse = 20 de minute, ceea ce e exagerat de mult decat sa stam sa impingem masini prin soare nenorocit ca sa primim mai mult sau mai putin niste timpi exacti ... :) prefer libere.. libere libere.. fara timp fara nimic, just 4 fun .. pana cand om avea sisteme de cronometrat ca-n afara.. la 400m sa avem ceasuri din alea care sa indice timpii...pana atunci cred ca e mai bien sa stam linistiti la starturi de mana.. ca pe vremuri .. decat asa.. a fost okay,repet,din punctul meu de vedere,un adevarat succes.. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:18. |
- Copyright 2026 4Tuning