![]() |
Re: Intalniri Iasi!
As avea o propunere pt dl cameraman si fotograf Crys la viitoarea intalnire sau mega intalnire, sa se faca o poza mare de grup. Sa fim toti userii din iasi fiecare langa masina lui. Nu doar poze la cate o masina sau cel mult doua intr-o poza. sa fie o MEGA poza.... sper ca obiectivul camerei sa prinda atatea masini. Eu personal imi doresc chestia asta si cred ca e o idee buna de a ne cunoste mai bine asa. Sa stie lumea fiecare ce masina are. Ce spui domnule Crys? Te bagi?:lol:
|
Pana la urama cand e urmatoare intalnire?
|
Quote:
pai io din cate stiu ...este una lunara ...adica urmatoarea ...pe 17 februarie sau cel putin asa se vehiculeaza ...la Piatra Neamt ...si cea de primavara europeana din martie! |
cred k totusi se referea la intalnirea saptamanala..dak a postat aici ;)
si ..e vineri ....cristi... pe la ora 9..cam asa..sa vedem ce facem sapt asta ... io sincer de saptamana trecuta am vrut sa mai schimbam peisajul...dar.. na.. in schimb saptamana asta...tot schimb oleak treaba ;) nu ma mai intereseaza... tre sa mergem la o bere ceva.. k e racoare afara si s-a plictisit lumea de stat in frig ;) deci..care se aduna pana p la 9:15...9:30, sunt seriosi,isi dau interesul, si cu ei se face treaba..si deci putem merge undeva.. sa ne simtim bine (pt mine nu conteaza cantitatea ci calitatea) deci mai bine ma simt cu 10 ai mei decat cu altii 100 de oameni...care vin la intalnire..stau 5 minute mananca semintze si pleaca tragandu-i si pe ceilalti dupa ei :)) spiritul de turma :lol: hai sa ne vedem sanatosi vineri..si.. poate ne distram si noi cum se cuvine ;) numai bine |
Deci la 9 si 15 la Palat?Da Slip la intlnirea de la Iasi ma refer :)
|
we omuletzi...da ce ziceti dak mergem duminica la un gratarel ? :D a?a?A?A?A?A?
dak e vremea frumoasa..ar fi frumos de un gratarel de "primavara" la un fotbal de camp :lol: ceva... si dak vrei ..discutam vineri detaliile..locatie..persoane..bani..etc.. va salut |
buna ideee. chiar stalucita, asta daca e frumos acasa
|
vroiam sa zic afara, da ma uitam si la tv si vorbeau aia de case
|
Da da da da da!Yooo bucataru shef!Nu va otravesc...promit :DMereeeeeem!Dar pana atunci Duminica la 9.00...si`am auzit ca Edy are o cuuuuuuuuuuuuuuuuuurteeeeeeee mareeeeeeeeeeeeee numai buna de gratar!Asa`i Edy?
|
CRYS` e vineri sau duminica :) ..Tu ai zis duminica iar Slip a zis vineri :)
|
Vineri sheapa masii...ma gandeam la altceva!Scuze!
|
uai..da voi ci dracu facitz cand stati impreuna?? a? k e suspect :D
unu greseste k se uita la tv..si scrie acasa in loc de afara...asta scrie duminica in loc de vineri.. :twisted: ce-i cu voi mai baieti ? :D ce se intampla? stati prea mult impreuna? :D we crys...da ci iti mai place sa incarci omu; sa mor io ... acuma dak edy zice k nu ..sau nu raspunde..pun pariu k zice vreunu k .. vai..da ci ii asa mare treaba.. ? kiar dak e pusa sub forma de gluma..totusi...featheru' meu stii? ;) dak eram 4 5 oameni...care stam impreuna mai tot timpul..atunci..mergea un gratar acasa la cineva..dar asa.. nu da bine.. in fine..dak e vremea frumoasa.. facem un gratarel ;) k sa spargem gheatza :D pana vineri ..va salut..dar ne mai auzim..si o sa discutam atunci detaliile ... bafta |
Quote:
Ce ziceti? Eu merg aduc eu gratarul si carbunii. |
eu aduc una care se baga....
|
:)) Ce cap ai ba..Vi vineri?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning