![]() |
Re: Fete mai mari ? Mai mici ?
Bv GABBY_ , bafta in continuare ! respect !
|
Quote:
|
tine-i tine-i ,acum mare belea de cam am dat ( tot timpul trebuie sa fie un "dar" ) e ca fata are ceva amitiri neplacute din copilarie legate de tatal ei ,jocuri de noroc,femei ieftine si alte chestii ce deriva de la acestea si e cam "suparata" pe baieti in general.sper sa ma descurc sa o imblanzesc si sa isi revina .eu oricum nu renunt la ea ptr chestia asta ,ba chiar prind si mai mult dragan de ea si am si mai multa ambitie ca relatia sa mearga bine si cat mai mult timp .am mai auzit de fete cu amintiri neplacute din copilarie dar nu stiu cat de mult o pot ajuta eu daca ea are ceva intiparit in minte despre baieti in general.oricum imi urez singur succes,pana acum totul e ok ,o vad interesata de mine si chiar i-am zis sa stiece vrea de la relatia asta ,banuiesc ca nu vrea sa isi piarda timpul cu mine .sa aud si peripetiile voastre,eu am dat tot din casa chiar daca nu vroiam :)
|
...uite gabby...io numai amintiri neplacute am din copilarie..si numai d aceea nu m-am ticanit d tot,k am avut norocul sa ma intilnesc cu persoane deosebite,d la cine am invatat cum e sa fii iubita,cum e bine sa iubesti...si m-i s-a acordat incredere...si toate cele....si am reusit sa fac fata.
she knows the dark side,then show her the bright one!nu are sanse sa devina o persoana normala....ci una mult mai buna! :D chiar k va tin pumniii....;) |
Mai GABBY_ , arata-i ca se insala in privintza barbatzilor , fi domn cu ea si va fi doamna cu tine !Bafta in continuare, tzin pumnii ! respect !
|
ms ms ,u nu ne zici in ce ape te scalzi sau esti rusinos ?:P
|
Daca ma apuc sa-mi povestesc yo aventurile sau chestii de astea o sa zica lumea de pe acilea (au mai zis ) ca ma laud dar asta e :)) !
Pai yo prefer fetele peste 20 ani pt ca sunt deja mature la varsta asta (am intalnit fete si mai mari de haleau tot ce zboara ) ! momentan stau cu o fata de 22 ani de 1 an si 4 luni si pot sa zic ca O IUBESC ,mai stau pe langa cu inca 2 ,una de 20 ani si una de 23 ani ,singura care stie ca am 18 ani e tipa de 22 ani (femeia mea oficiala) ! La urma urmei d c sa ma combin cu fete de 16-18 ani ???ca sa am dureri de cap ???? mai bine cu una mare care stie cam ce vrea de la viatza si nu tre sa ard gazu ampwlea pe langa ea pana e hotarata sa o facem si tot asa ! nu mai continui ca poate mai zice vreunu ceva de genu "aaaaa , tu vrei sa zici ca esti irezistibil " a zis cineva ceva de genu pe acilea pe forum si la urma urmei asta este , o sa pun niste poze cu mine ca sa-si dea fetele de pe forum cu parerea ,la urma urmei nu ma cunoaste nimeni ! bafta in continuare ! respect! |
Ce-o mai iubesti.. :))
|
sefu...vezi ca ai 2 chestii care se cam bat cap in cap ;)
daca o iubesti asa mult ... de ce mai esti cu inca 2 ??? tipa de 22 de ani nu te implineste pe toate planurile ?? daca nu ... inseamna ca nu prea e vorba de iubire ;) |
si eu iubesc pe profa de engleza... e mai mare nu mult ..a terminat fac doar .. e o scumpa micutza sensibila blonda voce calda .. ;)) si ea ma ubi cand pun bot la clasa... dar oare dc nu s-a suit in masina cand era vorba sa o duc acasa cu un coleg? :( era prima saptamana ...am zis ca na' nu ne cunoaste :P dar lasa ca termin eu a12a :P ma fac eu male si voinic ;)
|
Quote:
|
faceam referire la un fel de misto in legatura cu icneva de aici...stii tu ... prietenii stiu dc :) asa cum vezi tu nestiind cum e treaba da e copilarism dar altfel e altfel ;)
|
Frate ! pai sa va explic pe scurt cum sta treaba , yo`s in tg-jiu , ea e la facultate in timisoara si vine acasa odata pe luna si sta max 1 saptamana si in timpu` cand ea e la faculta crezi ca fac laba(scuze pt limbaj) ???? Pai pe ea o iubesc dar mai are si omu nevoile lui , iubire iubire da tre` sa ma si distrez ca doar am 18 ani si nu o sa stau numai langa una ca nu`s nebun ! respect !
|
in principal .. tocmai prin asta dovedesti ca nu o iubesti ...
eventual doar iti place de ea ... parerea mea ... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:30. |
- Copyright 2026 4Tuning