![]() |
salut,n-am mai intrat de mult si-mi pare bine sa vad ca a-ti inceput sa va adunati.sper sa pot veni si eu sambata.
|
Multi din Anonymous sunt plecati. Nu stiu daca o sa fim vreo unu din noi... si nu stim inca daca vrem sa venim :D
|
Re:
Quote:
|
da sa nu dai tare :P si vezi ca si domnu fratetu a zis numele :twisted: asa ca dac ne bati ne bati pe amandoi --si cred ca nu ai sanse :wink: :!:
|
Re:
Quote:
|
pt cei prezenti sambata trecuta:ATI VAZUT CA SE POATE?...atat timp cat exista implicare shi dorinta de aventuri se poate orice...sa speram ca vor mai veni shi altii...NOI
pt ALEKS..:pot sa ma inscriu shi in clubul japonezelor care se va infiinta in curand?chiar daca sunt membru CRAZY DRIVERS?daca nu,no problem.. |
nu stiu nimic despre forma de organizare a asiaticelor...
de exemplu eu sunt membru al bmw club... |
Re:
Quote:
i stick with the arrows!!! :twisted: Pt mertzan: da... aia e... dar taci din gura :)) |
nu mai zic la nimeni sa mor eu. CE TAREEEEEEEEEEEE. masina aia e pe lista lui aleks. te asteptam frate.
|
Pana la urma cine vine Sambata? Si unde e intalnirea?
|
Se aduna ceva masinite...si tot asa ...sambata la 5 in fata stadionului ... sau cum vrea lumea...cel putin asa era pana acum...
|
asha cred ca va ramane. daca or sa vina atatea masini cum s-au anuntat data trecuta e bine. cred ca tot 5 la stadion.
|
ce a fost asa super sambata trecuta ca am lipsit de la intalnire si am lipsit si de pe forum???
|
o fost ceva masini ...o fost bine organizata..o fost multe de la fugareli prin centru la stii tu :wink: Pacat ca ai lipsit sper ca data viitoare ne onorezi cu prezenta ta :wink: Bafta
|
nu o fost in totalitate bine organizata. partea cu centrul nu o fost organizata. dar ce tine de partea aialata o fost super. lasa ca vedem noi sambata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning