Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Road Runners's Cofee Break (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/1175-road-runnerss-cofee-break.html)

florin_cars 09-02-05 21:38

mamaaa, da in Buc femeile invata sa zboare deja :P ??!

la noi sunt mai conservatoare, nu se preteaza la acrobatii de-astea :lol:

Anami 09-02-05 22:03

dc esti asa sigur ca la volan era o femei ??? :x

HAL 09-02-05 22:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Anami\"
dc esti asa sigur ca la volan era o femei ??? :x

1. ce barbat zdravan la cap ishi cumpara masina aia?

2.in a doua poza este o domnitza :lol: in refugiul ptr tramvai cu niste chei de masina in mana si judecand dupa cum e imbracata nu cred ca asteapta vreun mijloc de transport in comun :wink: :lol:

fara suparare!!!

Anami 09-02-05 22:20

in locul tau nu as fi chiar asa de sigur :wink: sunt destui barbati care conduc C3 ...

iar tipa de langa masina nu prea cred ca e \"vinovata\" ... in primul rand... nu mai statea in picioare :wink:

oricum... poate ca a fost o femeie.. poate ca a fost un barbat.. dar trageti prea repede concluzii... nu'mi place despre voi barbatii :lol:

ar trebuii sa incepem si noi sa comentam cand vedem cate o masina facuta zdrantZe de vre'un barbat... cum ar fi??

florin_cars 09-02-05 22:40

pai in primul rand eu m-am luat dupa ce a zis HAL.

in al doilea rand dk e vorba de noi barbatzii, accidentele sunt de asteptat, pai nu suntem noi nebunii soselelor ??! si dk e sa fim condamnatzi pentru ele FIE. dar de la o femeie sa vezi ca face acrobatii... despre asta era vorba, sunt si mai putine soferite si cand vezi asa ceva bineinteles ca te amuzi. :lol:

nu zic ca as vrea sa fiu in pielea ei(desi am fost de vo' 2 ori) ca nici nu mai stii ce sa faci in situatia respectiva si nu doresc la nimeni off 'Corse'

Deci fara suparare doamnelor si domnisoarelor si soferitelor dar e o cascadorie frumoasa........iesita urat.

HAL 09-02-05 22:52

ce-i al ei e al ei!!!!!

bine zis florin!!! nu contesta nimeni ca sunt shi schoferitze bune dar sunt shi unele(vezi cazul de fatza)de-tzi vine sa fugi(din calea lor) :lol: :lol:

iar faza cu barbatzi la volanul unui c3 este rara iar daca se intampla ori este de la firma ori este al prietenei(sotiei)ca el nu are sau e la service!!!
parerea mea :roll: :roll: :roll:

cioli17 10-02-05 13:54

Re:

Quote:

in locul tau nu as fi chiar asa de sigur :wink: sunt destui barbati care conduc C3 ...

aia is homosexuali

HAL 10-02-05 13:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
Quote:

aia is homosexuali

bine zis!

:lol: :lol: :hug: :hug: :omfg:

Anami 10-02-05 14:27

lol...

florin_cars 15-02-05 00:40

1 Attachment(s)
avand in vedere cele intamplate la Drakula, am putea sa ne montam pe masini asemenea gadgeturi, ce ziceti?

Øvi 15-02-05 00:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"florin_cars\"
avand in vedere cele intamplate la Drakula, am putea sa ne montam pe masini asemenea gadgeturi, ce ziceti?

lool :lol: :lol: :lol: nota zece , mai ales ultima varianta cu Bee Gees ...... ce urlete groaznice :lol:

cioli17 16-02-05 22:28

2 Attachment(s)
pozele spun totul de la sine ... :D

aR99bMw 17-02-05 01:35

is multumit ;) de poze.... :D

Speedy 17-02-05 11:22

2 Attachment(s)
...

cioli17 19-02-05 09:02

in nopate de 18 inspre 19 , am tinut o mica beuta la atu : :drunk: :drunk: :drunk: :rockon:
s-a soldat doar cu o 'victima si jumate' :D

All times are GMT +2. The time now is 20:26.

- Copyright 2026 4Tuning