![]() |
Re: Cand facem o intalnire prin Iasi?
mey oricum merita 3 milioane juma, tinand cont ca noi am dat vreo 30 de mii pe ele, nici nu mai tin minte cat... :D
|
35 :lol::lol::lol:
|
stikerele au ajuns cu bine;) si lui domnu TAM i-a dat io:-P
|
eu ii multumesc lui bogdan, k dak nu-mi pastra el unul de-al lui ramaneam fara...
|
am fost inspirat ca mi-am luat mai multe :D
|
Invitatie intalnire Crazy Drivers !4.05.2006
Membrii Crazy Drivers sunt invitati duminica 14.05.2006 la Suceava, la o "mica" intalnire generala. Noi am vrea sa ne intalnim in jurul orei 11 a.m. la benzinaria ODN (Oil D Negru) din Suceava si apoi sa ne retragem la un gratar in imprejurimile Sucevei( nu de alta dar a dat caldura si parca merg cativa mititei si muulta bere....fara alcool).
Cine crede ca nu este potrivita ora sau are orice alta nelamurire este rugat sa spuna si i se va raspunde in cel mai scurt timp. Va asteptam la Suceava in numar cat mai mare |
Re: Invitatie intalnire Crazy Drivers !4.05.2006
cum adica fara alcool?
nici daca imi iau sofer :lol: eu voi fi prezent ... dar despre asta mai vorbim sambata |
dar curse nu se mai fac?> sau am inteles eu gresit...?
|
Tu vino sa mancam ceva mititei si sa bem cateva beri fara alcool ....vdm noi ce mai facem :)
|
La intalnire veti afla si detaliile legate de cele 2 curse care vor fi anul acesta in Suceava, precum si de planurile cu privire la dezvoltarea clubului in continuare.
|
la mine este o problema eu duminica am examen de la 2-4 la iasi .. nu stiu cum am sa fac..
|
Cam naspha sincer, macar incearca sa ajungi la 11 in suceava sa disc ce avem de disc si daca nu ai cum sa stai mai mult.
Pana la urma cine vine la Suceava??????? |
cred ca asa am sa fac.. am sa vin la 11 la suceava si la 12 am sa plec.. cum e drumul suceava iasi? n`am fost niciodata p[e acolo.. catzi km sunt?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning