![]() |
Re: Ford Granada 2.0 V6 - 78'
|
pei arata mult mai bine, a renuntat la farurile alea, la folia de pe spate :D
Ca sa fiu ontopic, am iesit aseara cu lizu la zapada...statea pe loc 1,2, chiar si a3a :lol: din pacate tobele au zburat de pe ea, si iara sunt ala care trezeste tot cartieru. Asta e, altele...Eu unu prefer asfaltu uscat decat zapada, imi place mai mult zgomotul anvelopelor :D |
coletul unde-i clubule?
|
Hehe, suna bine masina. Te-am vazut intr-o zi pe Pache .
Multa bafta cu masina ! |
Quote:
Quote:
mersi! Ca sa fiu on topic, mai divulg cateva planuri de viitor...sau mai bine zis de martie...masina va fi vopsita, ceva modificari la motor, mai majore...sa speram ca si performantele sa fie pe masura. Culoarea va ramane secreta, pana o sa fie gata, o mica surpriza de la mine pentru voi...sper sa va placa ;) Si interioru va avea de suferit pe ici pe colo, jantele si ele o sa fie schimbate. Din pacate o sa postez mai rar, mult mai rar...pana acuma nam avut net, dar acuma numai am timp ca de, munca :lol: am sa mai revin cu poze zilele astea sa va arat ce a primit lizu :twisted: |
3 Attachment(s)
update - grila modificata! :twisted:
|
hmm, grila de model nou, merg proiectoarele ?:D
|
normal ca merg :D apesi butonu si orbesti lumea...si da grila e de model nou, dar tunata
|
3 Attachment(s)
un fleac 8) se lucreaza, mai intai se reconditioneaza si dupa se va monta pe lizuca...vreau sa merg macar cu 0.5 bari pentru incep, fara sa schimb unele interne in motor :lol: in curand pe ecrane lizu cea turbata :rolleyes2
|
Hopa! Incepe distractia :) treaba boss!
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
pfff lizu cu jante,, bai esti nebun debea astept sa ajung la buc.
|
te astept sa dam o tura cu ea :D pana vi poate pun toate jantele pe ea si ma apuc de caroserie. Acuma am niste mici probleme cu pompa de ulei, sau sper sa fie senzoru defect...
|
Sper ca stii ce ai de facut la partea de alimentare... :-P
|
ESTE OFICIAL LIZU ARE UN NOU PROPRIETAR si este chiar de aici pe forum, mai exact Yonut21 :twisted: are mari planuri cu ea, in mare parte eu o sa lucrez la masina, si am sa va tin la curent cum decurg lucrurile ca el nu prea sta pe forum. Sper sa se bucure de ea, asea cum m-am bucurat eu...si acuma sunt sigur ca ajuns la cine trebuie.
p.s: pentru cei care sunt curios ce mi-am luat, le spun ca nimic...pana nu iau permisu nu am vreun plan. :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:30. |
- Copyright 2026 4Tuning